Vulgar_display_of_Alex Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Okay, intai sa explic care-i treaba : -melodia "blue touch" este compusa de JoN: el a inregistrat astfel : o chitara de background, peste care a tras lead-ul ; a lasat apoi la dispozitia noastra si Backingul, dar si melodia completa cu tot cu lead-ul sau . -eu am inregistrat-o din nou, cu toata instrumentatia, urmarind linia melodica a lui (e un fel de colaborare online ) Acum in loc sa postez BT-ul meu, cat si celelalte doua melodii(BT-ul sau si cealalta cu tot cu lead), voi posta un link (care, culmea... e chiar de pe acest site )de unde voi veti descarca ce vreti . http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=29412 (in caz ca nu merge link-ul,{desi nu vad cum ar putea sa nu mearga}, topicul este inceput de JoN, si se numeste : "M-a lovit inspiratia ... nu prea tare, din pacate " ... sau ceva de genul ... REGULI : Jam-ul se va realiza astfel : - peste BT-ul urmator (al treilea din playlist) : Blue.touch.BT.by.v.d.o.A.-orig.song-JoN.mp3 - fiecare persoana va inregistra ( recomand eu ) peste tot BT-ul, fiindca in final, piesa a ajuns mai scurta decat a facut-o JoN initial, sorry - daca incalcati regulile ...cel putin anuntati inainte, ca sa stim care sunt noile reguli glumeam cu Regulile, sunt doar nishte recomandari sa nu ne incurcam in lucru ... Haideti la Jam, lume !
Guest Baumwolle Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mi se pare mie sau tobele nu au nici o legatura cu se aude in fundal?
Vulgar_display_of_Alex Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Mi se pare mie sau tobele nu au nici o legatura cu se aude in fundal? sincer, pai, nu te supara, da' habar n-am ce incerci sa-mi spui,scz ... poate-mi explici mai exact ce ti se pare ciudat( mai tarziu, cand o sa-ti faci timp) ... eu cred ca tobele merg pe linia melodica ... adica, nu mi se par asa "in porumb", daca la asta te referi ... ... ? ( oricine poate sa comenteze BT-ul daca vrea, chiar va rog ... dar fiti mai expliciti, pls)...
Recommended Posts