Guest JoN Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 blue_touch.MP3 Asta ar fi a 2a tentativa de piesa... Pareri, critici, sfaturi.....va rog Atasez fisierul si fara chitara lead....poate are cineva si alte idei. Poate adauga si bas, tobe, voce...etc track1.MP3
Vulgar_display_of_Alex Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mie-mi place piesa. Imi place mult lead-ul Te superi daca incerc si io o improvizatie pe ea ? Nu prea am ce face, si BT-ul de la duel e putin cam dificil pentru mine ... nu stiu sigur daca ma bag acolo... Da-mi un reply daca vezi asta Cateodata, mai posteaza si tu "up", si iar "up", si tot asa, daca vezi ca chiar nu zice nimeni nimic ... k, mai vb . (te-a lovit inspiratia ? loveste-o si tu pe ea ! )
Vulgar_display_of_Alex Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 pai...tipic pentru mine, care nu respect niciodata ce-am scris anterior , Am inregistrat un instrumental complet pentru aceasta piesa,cu toate cele (tobe,bass,chitara,orchestra,efecte - in afara de chitara si bass, totul in fruity loops ) Asa ca sa faci o improvizatie pe tota ! Un lucru : nu a iesit exact asa cum am vizualizat-o, si nici asa cum ai simtit tu exact( cred ca la un punct, e chiar prea UP-beat ...) ... dar, in fine, nu dau inapoi acum, so, Have fun ! Si daca o bagi la Jam-uri(mai tarziu), poate specifici ca fiecare sa inregistreze peste tot BT-ul, asta pentru ca in final, am cam mai scurtat din melodie ... sorry Nice working with you ! Blue.touch.BT.by.v.d.o.A._orig.song_JoN.mp3
Guest JoN Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 E foarte interesant sa auzi o alta varianta a propriei melodii. Imi place ce`ai facut...si efectele si tobele....ii dau alta culoare piesei. La care nu m`as fi gandit. Sper sa trag ceva lead peste candva, alta idee daca`mi mai vine. Sunt destul de incepator...si nu prea am experimentat cu improvizatii de genul (asta`i a 2a melodie, cum am spus) So....thanks for doin` this dude. Apreciez efortul, chiar m`a bucurat. Bineinteles....daca mai doreste cineva sa faca orice fel de experiment cu ce s`a postat mai sus...knock yourself out Toate bune.
Vulgar_display_of_Alex Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Thanks E bine, si ma bucur ca-ti place. Mai tarziu, o voi pune la Jam-uri (cand se inchude cel care are loc acum .. cam de prin decembrie ... ) si voi vorbi si despre cum a ajuns ce a ajuns ... Mi-a facut placere
Recommended Posts