www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Hora Iris Solo

Recommended Posts

Guest Mihai D.
Posted

Am vazut pe site-ul hora ca au si un model asemanator unui strat. nume: IRIS SOLO. A auzit cineva o asemenea chitara?.. Inca sunt in dubii daca sa-mi iau respectivul Squier Bullet.

Cam ce diferente - asemanari ar exista intre cele doua, chiar si pretul horei daca stie cineva pe site nefiind afisate preturile. si-n perioada aceasta au inchis. As vrea ca pana-n 31 dec. sa achizitionez o chitara.

Posted (edited)
Am vazut pe site-ul hora ca au si un model asemanator unui strat. nume: IRIS SOLO. A auzit cineva o asemenea chitara?.. Inca sunt in dubii daca sa-mi iau respectivul Squier Bullet.

Cam ce diferente - asemanari ar exista intre cele doua, chiar si pretul horei daca stie cineva pe site nefiind afisate preturile. si-n perioada aceasta au inchis. As vrea ca pana-n 31 dec. sa achizitionez o chitara.

frate nush cum poti sa ai dubii, pt ca eu am 2 squiere din care si un squier bullet...cant d 3 ani si si e ft buna chitara...am schimbat chestii pe ea dar tot doze single si etc.Nu trebuie sa ai dubii, eventual sa fie unul care stie cu tine, sa ii verifice gatul , etc... Eu nici nu m-as atinge de Iris Solo Lux. Iti atasez sample sa auzi for yourself...

Edited by Archangello
Guest Mihai D.
Posted

pai da-mi nish sample p mess: hatedogg_me