Vlãduþ Dezgropatul Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Saru-mana RGC. Vreau si eu de ceva vreme sa achizitionez albumul Ancient al celor de la Hathor si Ceasul Aducerii Aminte de la Bucovina. Din pacate, nu gasesc nici un site functional Lupii Daciei. Exista si alte locuri de unde pot da comanda pentru aceste cd-uri?
Demos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 (edited) salut daca vrei cd cu Hathor vorbeste cu userul Fictium . LE : incearca pe bestial.ro Edited December 18, 2008 by Demos
Guest Amon Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 (edited) uite siteul aici : http://www.gebeleizis.org/lupiidaciei/# MIe imi merge,ia vezi,tie? Enjoy !!!! Edited December 18, 2008 by Amon
Vlãduþ Dezgropatul Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Aha! Merge! Mersi mult! Daca tot suntem aici, stie cineva ceva site-uri mai faine, tot cu cd-uri? Ma intereseaza chestii black metal in principal, gen Windir, Darkthrone, Bathory.
Demos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 de ce nu le scoti free de pe dc sau torente ?
Vlãduþ Dezgropatul Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 (edited) Fantastica intrebare. Denota mult sarm si personalitate. De pe interneturi le-am luat acum cel putin 100 de ani. Ideea e ca vreau cd-urile originale. Sa le mangai si sa dorm noaptea-n pat cu ele. Sa ating cd-ul. Sa citesc sleeve note-urile. etc. Edited December 18, 2008 by Vlãduþ Dezgropatul
Guest En1gma Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fantastica intrebare. Denota mult sarm si personalitate. De pe interneturi le-am luat acum cel putin 100 de ani. Ideea e ca vreau cd-urile originale. Sa le mangai si sa dorm noaptea-n pat cu ele. Sa ating cd-ul. Sa citesc sleeve note-urile. etc.
vektor Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fantastica intrebare. Denota mult sarm si personalitate. De pe interneturi le-am luat acum cel putin 100 de ani. Ideea e ca vreau cd-urile originale. Sa le mangai si sa dorm noaptea-n pat cu ele. Sa ating cd-ul. Sa citesc sleeve note-urile. etc. Nicely put. Bestial, promusic prod, beauty of pain si rockshop [de la ultimu'imi iau eu de obicei cdurile - e si magazin in muzica la parter, in spate, in stanga[la tricouri] - daca esti din buc.]. Si cred ca mai sunt si altele ...
Guest Amon Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 e altceva cand cumperi cd-ul,chiar daca nul asculti. Iti vine sa crezi ca am doua albume de la Immortal,albumele Sons Of the Northern Darkness si Damned in Black si nici macar nu leam desigilat:??arata mai bine asa,piese de muzeu
Demos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Se pare ca m-am exprimat gresit . Credeam ca vrei sa asculti un album dar nu ai melodii , deci am recomandat sa le iei de pe net ca sa-ti faci o parere . Mereu am recomandat cumpararea unui album in original . Acasa am aproximativ 150 albume originale , majoritatea din ele sunt primite .
Fictum Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 (edited) Contacteaza "Lupii Daciei Records" ei distribuie ambele CD-uri si sunt unicii distribuitori (de CD cu Hathor vorbesc,Bucovina,nu stiu daca mai distribuie cineva) Ai site mai sus dar il mai postez si eu : http://www.gebeleizis.org/lupiidaciei/# Daca esti din Galati,CD cu Hathor, poti lua de la mine,daca nu... vezi pagina de mai sus. Edited December 19, 2008 by Fictum
Guest Brainwasher Vlad Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fantastica intrebare. Denota mult sarm si personalitate. De pe interneturi le-am luat acum cel putin 100 de ani. Ideea e ca vreau cd-urile originale. Sa le mangai si sa dorm noaptea-n pat cu ele. Sa ating cd-ul. Sa citesc sleeve note-urile. etc. =)))))))))))))))))))) WTF ?!!!! =))))))))))))))))
DraculVaDomni Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 =)))))))))))))))))))) WTF ?!!!! =)))))))))))))))) Mai omul s-a exprimat perfect, nu inteleg commentul tau deloc
Cursedone Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 (edited) =)))))))))))))))))))) WTF ?!!!! =)))))))))))))))) asta mi se pare un quote mult mai haios: e altceva cand cumperi cd-ul,chiar daca nul asculti. Iti vine sa crezi ca am doua albume de la Immortal,albumele Sons Of the Northern Darkness si Damned in Black si nici macar nu leam desigilat??arata mai bine asa,piese de muzeu Edited February 13, 2009 by Cursedone
Recommended Posts