www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Combo Laney Lc50 Ii Full Lampi 50w


Musaro Adriano
 Share

Recommended Posts

Bag un sample tras cu un fender si un microfon shure sm 59 in placa de sunet, microfon evident in fata la combo de la care folosesc reverb cu rotita 2 si drive de la canal drive cu rotita tot la 2 si restul cam pe la 12, inregistrat cu cool edit fara niciun efect. Nu e cine stie dar asa ca idee de sunet pentru cin doreste sal cumpere...da il vand eu, si cine doreste sal incerce sau sal cumpere gaseste toate detalii la mica publicitate la ampuri. Numai bine si astept pareri. Numai bine

laney_lc50II_test.mp3

Link to comment
Share on other sites

PAI?pareri despre sunet? niciun specialist pe aici? :) Numai bine

Specialisti sunt multi, cunoscatori - mai putini. Suna bine pe clean cu Fender, chiar nu ma asteptam ca LC 50 sa sune asa! Insa publicul forumist sunt sigur ca asteapta un sample cu distorsiune, banuiesc ca asa i-ai convinge mai repede sa cumpere amplificatorul. :)

Te-as intreba totusi ceva, pe langa subiect, rifful pe care il canti face cumva parte dintr-o melodie de-a lui Vinnie Moore?

In rest, iti urez vanzare rapida si keep on rockin', ca le dai bine la "drujba", maestre!

Link to comment
Share on other sites

@ADDRIEN:AH,AH am inteles, inseamna ca pregatesc un sample pe distors cu tapping, arpeje si toate cele,,, :) Il bag maine sera.

Piesa este un riff de fapt la care lucrez pentru o piesa proprie dar ma rog, poate sa semene sigur cu ceva, te dai seama la cata musica sa facut frate..

Pentru restul merci si felicitari si tie, am vazut ca la duel ai dat bine si tu la ...drujba! :) Numai bine!

@SLOW: cu recensia nu vreau sa promit pentru ca sto cam prost cu timpul si acu vin sebatorile dar dupa craciun un scurt video eu zic ca ar fi solutia cea mai buna. (culme, se aude mai bine, adica mai reale, cu microfon de la videocamera decat cu microfon..). Numai bine

AH, stai, daca pana in craciuni il vand am scapat de recensia frate!!... :) Ciao

@TOATA LUME: nu am mentionat faptul ca sample da o idea despre dinamica sunetului, rotunjme, in niciun caz este copie fidela al amp in chestiune (adica sunetu este mult mai plin mult mai definit in realitate, inregistrat pierde mult) nu ca ar vrea neaparat sa i fac reclama, dar trebuie tinut in considerare ca totusi inregistrare este home made, neprelucrata, cu echipament amatorial si cu 'expertu' in inregistrari la pamant (adica eu).

Numai bine.

Edited by Musaro Adriano
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.