Guest Zander Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Dupa cum spune titlul aici recomandam cantece pentru a nu ramane fara de material de gadialt chitara. So hai ca incep eu: Artist : Pink Floyd Titlu: Is there anybody out there Mod recomandat de catat: finger picking
Stefan Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Asa am si eu o intrebare. Fiecare user(cine vrea) pune un tab pe zi, sau se pune doar un tab pe zi? P.S. raspunzi si apoi sterg posturile ok?
Guest Zander Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Fiecare user , cine vrea pune un tab pe zi bine acu sa nu fie puse de umplutura ci chestii interesante , care ori sa fie super marfa ori sa ai ceva de invatzat din ele si chestii mai rare ca asa oricne poate pune un tab metallica dar alea oricum sunt arhicunoscute Sunt acceptate si taburi de gp3/gp4 hai ca ai prins ideea .... Btw, pentru compozitii proprii o sa fac alt thread dar mai ai putina rabdare sa am ce sa pun Acolo oricum ar fi super sa puna pe langa tab (sau chiar note ca e mai "educational" asa) si un mp3
Stefan Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 ok am inteles ce vrei matale. pt compozitii proprii pot sa pui la Melodii cantate de noi. Eu acolo am pus. anyway welcome to the forum.
cearny Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Uite ce propun eu: Chuck Berry - Johnny B Goode De ce? Pentru ca e o melodie clasica
Stefan Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 hai ma ce faceti, dormiti? normal ca la ora asta se doarme . hai nene postati taburi, voi astia mai experimentati.
Cosu Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 uite un cantec simpatic si desul de usurel (e pe lista de cantece ce sunt pe cale sa fie invatate )
Stefan Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 un cantec destul de nice de la Pink Floyd. sper ca nu va suparati da va dau adresa cu tabu http://www.ultimate-guitar.com/tabs/p/pink...if_ver3_tab.htm
Stefan Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Uite io incerc sa tin topicu asta deschis . asa dau un link si pt zilele trecute(nu ma injurati cu linkurile da nu prea imi place guitar pro sa-l folosesc ) Melodie : Dust In The Wind Artist : Kansas Link : http://www.ultimate-guitar.com/tabs/k/kans...he_wind_tab.htm io saptamana asta m-am chinuit la ea, daca iti iese ciupitura si exersezi apoi e usor
Stefan Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 si pentru ziua de azi Titlu: Street Spirit Artist: Radiohead Link: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/r/radi..._spirit_tab.htm e super faina melodia, si dupa mine e simpla odata ce prinzi cum se canta have phun
Cosu Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Uite sa postez si eu aici sa nu lasam threadul sa moara: Titlu:Back in black Artist: AC/DC http://www.ultimate-guitar.com/tabs/a/ac_d...n_black_tab.htm Titlu : Paranoid Artist: Black Sabbath http://www.ultimate-guitar.com/tabs/b/blac...aranoid_tab.htm
NiNjA Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Poate cineva sa-mi inregistreze si mie asta? Vesnic recunoscator! Theme Song to Cow and Chicken Tabbed By - Ben Smith ] e -8--5--8-8--5------8--5----------|--8--5--8-8--5------------------- B -7--5--7-7--5-7-5--7--5-7-5------|--7--5--7-7--5-7-5--------------- G --------------7-5-------7-5------|---------------5-5--------------- D -----------------------------7---|--------------------7-7-7-7-7-7-7~ Hold then A -----------------------------7---|--------------------9-9-9-9-9-9-9~ Slide out E ---------------------------------|--------------------------------- x(as many as u want) To end
NiNjA Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Damn, n-a iesit bine. Link aici: http://www.azchords.com/t/themesongs-tabs-...tabs-44435.html
NiNjA Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Mersi, da' nu asta vroiam. Vroiam s-o aud cintata de cineva de-aici ca asa o aud si la TV.
Stefan Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Pentru Lightbringer. am facut tabul, nu e chiar ca in cantec, adik cred ca in cantec fiecare bucatica o cantam de 3,4 ori. adik te prinzi tu (partea 1 din tab trebe cantata cel putin de 3 ori, ca suna mai ok, la fel si 2,3,4 etc) sper s a te descurci. daca e ceva gresit zi-mi.
Cosu Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 un cantec simplu si foarte frumos white stripes - seven nation army . necesita guitar pro
Guest Lightbringer Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Originally posted by ProofPentru Lightbringer. am facut tabul, nu e chiar ca in cantec, adik cred ca in cantec fiecare bucatica o cantam de 3,4 ori. adik te prinzi tu (partea 1 din tab trebe cantata cel putin de 3 ori, ca suna mai ok, la fel si 2,3,4 etc) sper s a te descurci. daca e ceva gresit zi-mi. Merci mult!!suna bine desi diferit de cum credeam eu initial ...Dupa masura 6(care era identica cu 5) cantam de 3 ori corzile 1(3),2(0),3(0) ....dar asa nu se mai potriveste prea bine cu restul
Cosu Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Originally posted by ProofPentru Lightbringer. am facut tabul, nu e chiar ca in cantec, adik cred ca in cantec fiecare bucatica o cantam de 3,4 ori. adik te prinzi tu (partea 1 din tab trebe cantata cel putin de 3 ori, ca suna mai ok, la fel si 2,3,4 etc) sper s a te descurci. daca e ceva gresit zi-mi. ce cantec e asta?
Guest Lightbringer Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 pai cosu, postase el acum vreo 2-3 saptamani (poate si mai mult) undeva un cantecel compozitie proprie si i-am cerut tab-ul...deh,mi-s incepator si-mi place mult cum suna desi prea mare chestie nu e (no offense proof ).oricum in gpro suna distorsionat tare.
Stefan Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 man sincer io am zis ca e naspa. dar cateodata ma plictisesc, de.... vacanta asta ma omoara . anyway l-am facut la repezeala in guitar pro, aca 10 min.poate am sa stau sa il fac mai misto. mai am idei dar mi-e lene sa le pun jos. asteptam ceva si de la tine , si happy ROCKING later edit: acum mi-am amintit de ce am incercat. pe vremea aia , vroiam sa vad cat de repede pot sa il fac. si oricum asta e ideea sa il canti cat de repede poti
Cosu Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Opeth - Windowpane Opeth - The Drapery Falls Ambele sunt acustice aproape in totalitate
Cosu Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Cantec traditional italian. Tabul este realizat dupa o secventa live cu John Petrucci taranchula.txt
Guest DarkMan2004 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 melodia asta e din ost-ul vanilla sky, nancy wilson - elevator beat: http://www.thetabworld.com/Nancy_Wilson__E..._printable.html
Guest Agnos Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Asta pentru ca n-am gasit nicaieri decât acordurile si m-am pus sa scriu eu fingerpickingu'. Nu-i nici lunga, nici complicata, da' suna bine. Adi Gandul_Matei___Requiem.txt
Guest nadi Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 o melodie pentru cei sentimentali...usor de cantat si cu efect...bafta! Lai__Francis___Love_Story.gp3
Guest Tempest Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Stie cineva unde as putea gasi niste taburi/note cu Margineanu? Stiu ca sunt melodii clasice de student dar din pacate nu am reusit sa gasesc nimic pe net. Poate ma ajuta cineva
Recommended Posts