bolly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 sper sa revin cu o corectie la bucata mea cat de curand posibil. poftiti la jam! jam.mp3
Metabog Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Super! Facem, sa vad daca gasesc timp in seara asta.
ilun Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 bolly tata ma faci sa-mi doresc o chitara cu floyd (chit ca nu prea suport floyd-urile ) jam_bolly_ilun.mp3
bolly Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 bolly tata ma faci sa-mi doresc o chitara cu floyd (chit ca nu prea suport floyd-urile ) io nu prea mai pot fara imi place cum ai bagat.coios rau tonul si abordarea e f misto. bravos!
ilun Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 io nu prea mai pot fara imi place cum ai bagat.coios rau tonul si abordarea e f misto. bravos! multam frumos asteptam acu alti doritori
bolly Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 multam frumos asteptam acu alti doritori asteptam... daca deschideam un topic despre cum se tine pana sigur aveam 50 de reply-uri intr-o ora..cu link-uri pe youtube si exemple din propria experienta din ce in ce mai putin se canta pe forum..pacat. se poate inchide!
Vulgar_display_of_Alex Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 (edited) Nu sunt eu prea istet din fire, si luati in seama ca nu de mult am net ... Cum functioneaza JAM-ul ? ce trb sa descarc, si ce trebuie sa fac ? -dupa 1 min- scz, cred ca m-am prins ... (descarc fisierul "jam" si fac si io o chitara ... Cred ca ma bag si io , cand o sa am timp, da mai degraba as baga un Backing Track mai tarziu, si sa faceti voi solo-urile ! Mai vb ! (PS: cum era aia cu "Cum se tine pana ? " , mai stiti, poate intereseaza pe cineva) Edited December 31, 2008 by Vulgar_display_of_Alex
Guest DoomShadow Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Poi ai un back track si improvizezi pe el. La jam participa mai multi chitaristi si fac o amestecatura de sunete care NU polueaza fonic ... ca un Gem de fructe asi fi participat si eu daca aveam toate corzile sau macar daca cele ramase nu erau de 2 ani
Vulgar_display_of_Alex Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Aaa... guys, I think I really done it, this time... Deci, sa va explic: eu am crezut ca cine vrea, descarca BT-ul lui bolly si pe urma face cealalta chitara pana la sfarsit... si daca mai vrea si altcineva, descarca iar BT-ul, si face si el pana la capat ... Si astfel, a iesit asta :jam_bolly_v_d_o_alex.mp3 care, ATENTIE : Daca vrea cineva sa se bage la jam, sa nu o descarce pe aceasta ! Doar ca am stat ceva pe ea, si ma gandeam s-o ascultati si pe aceasta ...
Vulgar_display_of_Alex Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dupa aceea, m-am gandit sa ascult si varianta jam_bolly_ilun,si SURPRIZA ! Trebuia sa improvizez, iar apoi sa las loc pt. altcineva ... Asa ca am intrat in CoolEdit, am selectat partea care cred ca mi-a iesit cel mai bine, si am copiat-o peste ce a trebuit, in mod normal ... Acum, problema e ca partea care mi-a iesit cel mai bine, nu a fost imediat dupa ilun, ci e dupa el un loc, apoi sunt eu,in final. Asa ca urmatorul la jam, te rog nu te supara pe mine, pur si simplu nu mi-am dat seama ! Promit sa fiu atent de-acum in colo ! Deci, prima mea inregistrare (corecta ) din noul an,chiar din noaptea de revelion : jam_bolly_ilun_._v_d_o_alex.mp3 Hai la Jam, lume ! (baieti... cine-ar fi crezut ca o sa dureze 2 ani ca sa terminam Jam-u' asta ... ; sper sa nu dureze MAI mult )
Vulgar_display_of_Alex Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 UP ! Come on... nobody ? Deja devine ridicol ... vroiam ca sa termine cineva jam-ul acesta ca mai apoi sa postez si io unul ... desi daca in ritmu' asta merge ... pai nu-mi place sa critic lumea, dar de ce nu se baga nimeni ? Pls, vreau ca sa pun si eu un BT care l-am lucrat cu un baiat, da' nu il pun pana nu se inchide acesta, caci pe urma se va ajunge la un topic cu vreo 15 Jam-uri, niciunul terminat ...
bolly Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 salutari si la multi ani! multumesc alex pt participare. vad ca inca se mai misca ceva. deh..au fost si sarbatori..lumea nu prea are timp si chef de jamuri. pai hai inca unu sa il terminam
ilun Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 hai frate ca mi-am luat si chitara cu floyd si tot nu s-a terminat jamu asta
Recommended Posts