www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Taburi Pentru Incepatori

Recommended Posts

Guest BlizzardMaster
Posted

Cine stie cate melodii cu taburi pentru incepatori...dar nu taburi cu acorduri.De exemplu, Nothing Else Matters, e destul de mediu.Ceva mai usurel sau la fel.

Posted

Daca vrei sa inveti sa canti, nu trebuie sa sari peste acorduri. Nu-mi pot imagina de ce ai vrea sa o faci. Oricum, iti recomand una simpla de tot "Knocking on Heaven's Door" (Versiunea de la Guns N' Roses).

Acordurile sunt G (Sol) , D (Re), Am (La minor), apoi iar G, D si C (Do).

Dar daca chiar vrei ceva fara acorduri, vezi pe ultimate-guitar melodia "Behind blue eyes" de la Limp Bizkit, intro-ul este foarte frumos. De asemenea poti incerca un "Come as you are" tot de la Nirvana. Lafel, are un intro simplu si frumos.

Ai primit 2 melodii si as zice ca iti ajunge. Ultimate-guitar.com are o baza atat de mare de melodii, incat este pacat sa nu te uiti prin ea. Daca ai noroc, poate dai si de "Sweet home alabama" pe acolo.

Posted (edited)

tocmai m-am apucat de invatat pe clasica ''cherub rock'' de la the smashing pumpkins , si merge foarte fain , in sine sunt doar cateva acorduri dar suna fain si are ceva benduri pe ici pe colo sa te inveti cu ele .  video :

Edited by edeph
Guest BlizzardMaster
Posted (edited)
Daca vrei sa inveti sa canti, nu trebuie sa sari peste acorduri. Nu-mi pot imagina de ce ai vrea sa o faci.

Nu, nu vreau sa sar peste acorduri, dar melodii cu acorduri se gasesc usor. :) Vream shi nishte melodii fara, pentru diversitate :D

Hai, fratzilor, daca stitzi melodii, de oricare (plis fara acorduri :) ), zicetzi'le ca eu le invatz repede :), deci nu va retzinetzi ca mia'tzi dat :P.

Edited by BlizzardMaster
Guest BlizzardMaster
Posted (edited)
tocmai m-am apucat de invatat pe clasica ''cherub rock'' de la the smashing pumpkins , si merge foarte fain , in sine sunt doar cateva acorduri dar suna fain si are ceva benduri pe ici pe colo sa te inveti cu ele . video :

Ce sunt "X"-uletzele de la tab? Alea sunt bend'uri?:) (vezi tab'ul atashat)

Ultimate-guitar.com are o baza atat de mare de melodii, incat este pacat sa nu te uiti prin ea.

Sincer eu folosesc 911tabs.com, e un searcher de tab'uri f.fain. :)

http://www.911tabs.com

cherub_rock_ver3.gp5

Edited by BlizzardMaster
Posted

alea nu sunt benduri udne e x intre 9 si 7 sau alte note ,coarda aceea nu se canta , tii usor degetul pe ea , ca sa nu sune...din cate stiu :)

Guest eXtr3m3
Posted
alea nu sunt benduri udne e x intre 9 si 7 sau alte note ,coarda aceea nu se canta , tii usor degetul pe ea , ca sa nu sune...din cate stiu :)

asa e :)