Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 In cateva saptamani va aparea catalogul IBANEZ 2009. Pot sa va anunt inca de pe acum ca vor fi mentionati ( inclusiv cu fotografii ) trei artisti din Romania, doi la sectiunea Electric Guitar si unul la Bass Guitar. Aveti idee cine sunt cei trei?
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 1.Cristi Gram Adi Manolovici nu cred.... parerea mea oricum nu castig nimic
Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 1.Cristi Gram Adi Manolovici nu cred.... parerea mea oricum nu castig nimic Ok, primul care ii mentioneaza ( ghiceste ! ) pe cei trei artisti pana pe 15 Decembrie 2008, primeste un Valbee premiu!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) Mugurel Vrabete Daniel Dron Cristi Gram did i win, did i win?? vreau un valbee Edited November 23, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 hey imi palce ampul ala ) pot sa primesc 33%?
Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mugurel Vrabete Daniel Dron Cristi Gram Esti in zona, mai trage o data:)
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Gram ramane oricum nu mai e nimeni trecut pe site ca sa mai incerce joseph kappl ?
Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) Gram ramane oricum nu mai e nimeni trecut pe site ca sa mai incerce joseph kappl ? Ioji Kappl aste mentionat ( inclusiv foto ) in catalogul Ibanez 2008! Discutam de catalog nu de site! Poti sa download-ezi catalogul 2008... Edited November 23, 2008 by Calin
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 patranoiu ar mai fi o varianta , nu stiam de faza cu 08 mugurel vrabete cristi gram horea crisovan
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 am aruncat o privire si numele persoanelor mentionate de ciocanel sunt trecute pe site si daca nu mai sunt alte nume nu are cum sa mai traga odata poate doar sa intram la ibanez pe site si sa cautam acolo daca nu ne cunoastem artisti. am spus Kappl deoarece imi amintesc un workshop unde a cantat pe un bass ibanez S cam asa ceva cu 6 corzi parca dar nu stiu sigur daca este artist ibanez sau nu ... Cantare placuta pe valbee (castigatorului ) e un amp interesant
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) mugurel vrabete cristi gram calin pop? (rezerva: adrian ciuplea? ?? ) i'm desperate over here!!! poate doar sa intram la ibanez pe site si sa cautam acolo daca nu ne cunoastem artisti. Cantare placuta pe valbee (castigatorului ) e un amp interesant pe siteul ibanez, la romania, apare doar cristi gram.. am dat search care-i faza cu 2008 ?? nu se includ si cei din 2008? Edited November 23, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) am aruncat o privire si numele persoanelor mentionate de ciocanel sunt trecute pe site si daca nu mai sunt alte nume nu are cum sa mai traga odata poate doar sa intram la ibanez pe site si sa cautam acolo daca nu ne cunoastem artisti. am spus Kappl deoarece imi amintesc un workshop unde a cantat pe un bass ibanez S cam asa ceva cu 6 corzi parca dar nu stiu sigur daca este artist ibanez sau nu ... Cantare placuta pe valbee (castigatorului ) e un amp interesant 1. Din nefericire site-ul Ibanez nu a fost upgradat de ceva vreme. 2. In schimb poti sa faci download de pe site-ul oficial pentru catalogul Ibanez 2008. 3. Ciocanel era pe aproape, intentia mea a fost ceva de genul foc, foc, apa... 4. Aici vorbim de catalogul Ibanez, nu de site! Edited November 23, 2008 by Calin
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 florin barbu cristi gram calin pop florin barbu cristi gram george patranoiu
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 1. Din nefericire site-ul Ibanez nu a fost upgradat de ceva vreme.2. In schimb poti sa faci download de pe site-ul oficial pentru catalogul Ibanez 2008. 3. Ciocanel era pe aproape, intentia mea a fost ceva de genul foc, foc, apa... 4. Aici vorbim de catalogul Ibanez, nu de site! 1.Cred ca e la nivel mondial cu toate siteurile din lume.(offtopic) 4.Am inteles asta. dar cand cauti ceva te duci direct la sursa fie ca gasesti fie ca nu. right? ciocanel daca castigi ampul ala pot avea eu jucaria ta?
Guest Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Rares Totu a cantat la workshop pe Ibanez. Nu mai e nici Gibson ce a fost odata. LOL
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 sorin moraru cristi gram calin pop take your pick!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) in caz ca numele din 2008 nu se mai pun la socoteala: (n-am inteles care erau regulile) calin pop mugurel vrabete daniel dron ciocanel daca castigi ampul ala pot avea eu jucaria ta? daca-l castig, il donez pe ala home made !!! pe patranoiu il stiam cu jacksonurile... Edited November 23, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 l-am vaz si cu ibanez sorin moraru dan dron cristi gram
Guest Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mugurel vrabetecristi gram calin pop? (rezerva: adrian ciuplea? ?? ) i'm desperate over here!!! pe siteul ibanez, la romania, apare doar cristi gram.. am dat search care-i faza cu 2008 ?? nu se includ si cei din 2008? florin barbucristi gram calin pop florin barbu cristi gram george patranoiu Florin Barbu (Proconsul) este endorser si dealer Warwick. Adrian Ciuplea (VDV) si Alin Achin (Cargo) la fel. http://www.warwick.ro De unde le scoateti, nu stiu. Daniel Dron (Kratos) se ocupa de site-ul MCMusic.
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 calin. nu am inteles prea bine regulile... se includ si cei din 2008 sau nu? ... 2. mai zi-ne din cand in cand cate un nu... sa stim ca esti online sa mai cautam )))
Guest Superman Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nu oferea Calin un amplificator doar pentru 3 nume cineva lipseste cineva nou cineva vechi. cine stie:) catalogul cred ca este terminat deja poate de ceva timp Manolovici?!?!?!?!
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 cristi gram mugurel vrabete adi barar din burta de unde crezi
Guest Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) Daca ati dat deja un raspuns, nu mai aveti dreptul la un al doilea. Sorry! Se cheama "poluarea topicului". Edited November 23, 2008 by Guest
korko Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 legat de de unde le scoateti alta Manolovici Gram Vrabete
Guest Calin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Se pare ca e un acest concurs a atras atentia voastra, multumesc! Asa cum spune si titlul, discutam de catalogul Ibanez ( nu de site ). Asa cum probabil ati remarcat, catalogul Ibanez este deocamdata pe primul loc ( de prestigiu, altfel spus ) in fata site-ului. Nu e deloc greu pentru nimeni sa-l download-eze, nu-i asa? Gram, Vrabete ... si ... Totu ? FELICITARI! AI CASTIGAT PREMIUL! Contacteaza-ma pe contact@mcmusic.ro pentru a intra in posesia amplificatorului! Habar n-am cum ti-a trecut prin cap combinatia asta!
Recommended Posts