Guest mi_sa_rupt_miu Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 acum un sfert de ora am mancat niste ciorba dupa care am scos piesa asta. ROCK___.mp3
GhitaB Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 acum un sfert de ora am mancat niste ciorba dupa care am scos piesa asta. Ai schimbat mi-ul pânã la urmã...? Sau merge ºi fãrã? Eu zic sã scrii repede rețeta ciorbei ºi sã mergi s-o brevetezi... Cine ºtie?
GhitaB Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (O parantezã: Data viitoare sã pui în titlu ceea ce vrei sã se discute aici... ) )
RAY5 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 MAI da de ce nu recunosti ca , pentru ca tia facut maicata ciorba ai compus piesa ........ nu ca ai mincat ciorba,pricepi? apropo a fost buna?
GhitaB Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Data viitoare, orice ai scrie... s-ar putea sã ți se spunã: "Sã-ți fie de bine!"
Guest mi_sa_rupt_miu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 as vrea sa stiu cam ce am gresit, niste sfaturi... chestii din astea daca aveti ceva de criticat!
Guest mi_sa_rupt_miu Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mai pusei inca 2 inregistrari. nu incearca safie piese in sine. pur si simplu sa-mi ziceti si mie ce parereaveti de riffuri, de astea:D track_3.mp3 track_2.mp3
Vulgar_display_of_Alex Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 tare rifful. baga si un bass data viitoare, sa sune MAI bine. si umbla si la MID-uri, mai ales la solo(pe solo, eu scot mid-ri din rythm guitar, si mai dau solo-ului;asta din cool edit). cauta melodia mea REJECTED.Astept comenturi de la tine.
Recommended Posts