www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificator De Bass

Recommended Posts

Guest bullygil
Posted

Salut!Eu din nou :) .Dupa cateva luni de strans bani, am reusit, si planuiesc sa imi iau o chitara electrica.Nu prea scumpa.E acel Bullet de la Squier(400 ron).Eh...ideea e ca nu am bani si de amplificator.Deci am hotarat sa conectez chitara la pc.Problema e ca nu am placa 5.1 ca sa pot sa folosesc si sistemu, si chitara.Dar nu asta e problema.Chestia e ca, un prieten care avea chitara bass, a ramas cu 2 amplificatoare.Si a zis ca imi da mie un amplificator.Intrebarea e:Va functiona chitara pe amplificatorul de bass?

Posted (edited)

NU ! Chitara pe amp de bass nu merge ! Decat daca ascunzi ampu sub pat si canti din frigider sau de pe balcon ... :)

:)

Schimba-i difu' si nu mai e amp de bass ...

[translation : merge fara nici o problema din nici un punct de vedere, poate doar al gustului ]

Edited by vektor
Guest bullygil
Posted

OK...N-am inteles NIMIC :) :)

Deci, chitara pe amp de bass merge, doar ca se va auzi foarte, foarte NASOL?

Posted

pune problema altfel :

Unul din cele mai faimoase ampuri de chitara ? Fender BASSman 1952

SINGURELE diferente intre un amp "de chitara" si un amp "de bass" sunt filtrele de ton si difuzorul. E un AMPLIFICATOR AUDIO ... imagine that ... daca pui o chitara in el, ii cresc picioare si te ia la suturi ...

Guest bullygil
Posted

Ok, deci daca vreau sa sparg geamuri, ii iau amplificatoru tipului.Daca nu, mai strang bani si de amplificator :).

Posted

Teoretic e posibil , of course depinde de amp.....

Ar trebui sa ai un sound mai de chitara baritone cumva.....Iti da un sound mai crunchy la corzile groase , alea subtiri le cam scoate din ecuatie....

Am citit ca Si " Sunn O))) " au idei din astea......Google it up ....gesesti discutii in care more dudes do this.....

The other way around sigur nu e bine bass in amp de chitara.

Incearca ....why not ....poate iti place cum suna :)