Guest bullygil Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Salut!Eu din nou .Dupa cateva luni de strans bani, am reusit, si planuiesc sa imi iau o chitara electrica.Nu prea scumpa.E acel Bullet de la Squier(400 ron).Eh...ideea e ca nu am bani si de amplificator.Deci am hotarat sa conectez chitara la pc.Problema e ca nu am placa 5.1 ca sa pot sa folosesc si sistemu, si chitara.Dar nu asta e problema.Chestia e ca, un prieten care avea chitara bass, a ramas cu 2 amplificatoare.Si a zis ca imi da mie un amplificator.Intrebarea e:Va functiona chitara pe amplificatorul de bass?
korko Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 However, guitarist Josh Homme soon gained a reputation for his downtuned, psychedelic style of guitar playing, and his convention of playing electric guitars through bass guitar amplifiers to create a bass-heavy sound . Baiatu asta asa s-ar zice ca face . http://en.wikipedia.org/wiki/Kyuss O sa fii stoner . Cool dude .
vektor Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 (edited) NU ! Chitara pe amp de bass nu merge ! Decat daca ascunzi ampu sub pat si canti din frigider sau de pe balcon ... Schimba-i difu' si nu mai e amp de bass ... [translation : merge fara nici o problema din nici un punct de vedere, poate doar al gustului ] Edited November 19, 2008 by vektor
Guest bullygil Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 OK...N-am inteles NIMIC :) Deci, chitara pe amp de bass merge, doar ca se va auzi foarte, foarte NASOL?
vektor Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pune problema altfel : Unul din cele mai faimoase ampuri de chitara ? Fender BASSman 1952 SINGURELE diferente intre un amp "de chitara" si un amp "de bass" sunt filtrele de ton si difuzorul. E un AMPLIFICATOR AUDIO ... imagine that ... daca pui o chitara in el, ii cresc picioare si te ia la suturi ...
Guest bullygil Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ok, deci daca vreau sa sparg geamuri, ii iau amplificatoru tipului.Daca nu, mai strang bani si de amplificator .
FiveseveN Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Sunt sigur ca are si potentiometru de volum respectivul amplificator, deci nu spargi geamuri... unless you want to.
korko Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Teoretic e posibil , of course depinde de amp..... Ar trebui sa ai un sound mai de chitara baritone cumva.....Iti da un sound mai crunchy la corzile groase , alea subtiri le cam scoate din ecuatie.... Am citit ca Si " Sunn O))) " au idei din astea......Google it up ....gesesti discutii in care more dudes do this..... The other way around sigur nu e bine bass in amp de chitara. Incearca ....why not ....poate iti place cum suna
Recommended Posts