Guest Johnny I Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 bine zis glass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Nu inteleg ce aveti cu El.. Mi se pare absurd sa spui ca este o creatie In fine.. creatia care nu-si intelege scopul isi profaneaza CREATORUL.. way to go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Nu imi spune ca esti in halul asta de limitat sa ma intrebi asa ceva.. sau ti se pare ca eu sunt atat de limitat? P.S. Primul a fost Cel care a vrut. Edited January 22, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Se prea poate sa fiu eu limitat.. asa ca ce ar fi sa mi-o explici tu? Tu ai facut gluma, eu nu am inteles-o, moderatorii au alte treburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GB Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 gaina il face pe ou, iar oul se transforma in gaina hai cu zaharelu' NU-i adevarat. Mai intai a fost ceva asemanator cu gaina, ajuns pe o treapta evolutiva apropiata, si acel ceva a facut oua din care a iesit altceva mai aproape de asemanarea gainii cum o stim noi, si tot asa pana cand a aparut stramosul gainii de astazi si apoi gaina actuala s-a dezvoltat din el, a facut oua si s-a inmultit si acu' lua gripa... Pe bune, mai oameni, cum outeti fi asa reductionisti? Voi vedeti doar in alb si negru? Pentru unii dintre voi pare ca nu s-a inventat spectrul total al undelor electromagnetice... Sau poate nu vreti sa dati un update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Eu prea vad rostul comparatiei.. daca este vreuna.. cridegnosis.. eu vad lucrurile altfel.. gaina este creatia oului.. Initial era un ou.. in neant. era oul perfect. El a fost vointa.. ceva asemanator cu Scrisoarea I a lui Eminescu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Presupun ca piesa nu are nimic inainte.. nu are nici o dedicatie, dar incerc sa inteleg ce a vrut sa imi transmita cel care mi-a trimis-o. Importanta este piesa, dar fara expeditor nu ar fi ajuns la mine. Acum o sa stau sa ma gandesc cine este expeditorul? cum arata? daca exista? Nu cred ca asta era scopul piesei, ci altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Eu prea vad rostul comparatiei.. daca este vreuna.. cridegnosis.. eu vad lucrurile altfel.. gaina este creatia oului.. Initial era un ou.. in neant. era oul perfect. El a fost vointa.. ceva asemanator cu Scrisoarea I a lui Eminescu. geiger, iti place sa te dai pe gheata.. du-te si termina 3 nivele si ne vedem atunci! eventual cumpara-ti un joystick cand treci pe langa urmatoarea librarie.. ma bate gandul sa inchid threadul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 "Nu te bate gandul cum te bat YOOO!!" Chiar te rog, este inutil sa purtam discutii filozofice cand suntem atat de mici si atat de incapatanati. Sa negi niste lucruri evidente este penibil. Sper ca vei inchide topcul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Nu zic nu.. P.S. U're not my friend and I am not your friend Edited January 22, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 we are all f( r )iends! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts