barbarossa Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 o intrebare am la voi. dupa cum am observat, si cred ca e o regula generala, pedalele wah au o chestie vascoasa alba, ca sa zic asa pe, rotita aia din interior. ma gandesc ca ajuta ca totul sa functioneze smooth. io am facut tampenia, mai demult, cand am primit pedala, sa o desfac si sa o curatz, luna, fara de urma.mi s-a parut ca ceva nu e in regula, mai ales ca si mirosea ciudat. initial am crezut ca s-a topit ceva. dupa un timp am vazut o pedala tot dunlop de vanzare intr-un magazin. am studiat-o si avea exact acelasi lucru.de unde am ajuns la concluzia ca poate e o chestie generala. oricum, era primul contact cu o pedala wah "adevarata". ok intrebarea e daca, curatzand chestia ai am facut ce nu trebuia. pedala functioneaza perfect, smooth, dar totusi, poate in timp... ca altfel n-ar fi fost pusa degeaba chestia aia.plus ca am dat-o jos si in ideea ca aduna praf mai repede. daca am facut o boacana, cum poate fi remediata.se gaseste asa ceva in comertz, sau se poate inlocui cu solutii mai originale gen ulei ,sapun sau alte porcarii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Se gaseste in comert o substanta numita vaselina siliconica. Se prezinta cam ca pasta asta alba de care zici tu. Cerceteaza magazinele de pe strada Maica Domnului. Ai grija sa fie o substanta cat de cat vascoasa ca altfel s-ar putea sa se prelinga aiurea. Daca mai tii minte lipiciul romanesc ce se vindea in cutitute cilindric atunci stii cam cum trebuie sa se prezinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Nici eu nu mai am de mult chestia aia. In 10 ani s-a dus de mult. Si nu prea imi fac griji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 k.thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts