gadjo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 E o chitara pe care o tii minte dar daca as fi comandat un custom as fi ales alte forme headstock si corp decat cele consacrate. (ar trebui sa fie posibil) Ma bucur ca avem in Bucuresti/Ro un atelier capabil de asa ceva
srbnmircea Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Faina chitara,sa o canti sanatos si daca poti canta si tema de la South Park,ar fi fain.
Gyzmo Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fratilor, acum serios: daca imi zice si mie cineva un lutier (da' lutier sa fie) in Romanica, ce-mi va face o chitara ce va reproduce sunetul ala pe care il tot am in cap de ani buni, VOI FACE 2 CHITARE la el, nu doar una. Pe bune Ma indoiesc serios, d'aia am si postat, ca o chitara, in Romania, este construita "in jurul sunetului"... cunoscatorii stiu ce vreau sa zic. Ar fi ideal sa fie asa, insa .... Altfel, apreciez ca isi face omul damblaua pe banii lui. La cate damblale am si eu, vreau si eu acets lutier de care vorbesc. Sa fiti iubiti!
StratMan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fratilor, acum serios: daca imi zice si mie cineva un lutier (da' lutier sa fie) in Romanica, ce-mi va face o chitara ce va reproduce sunetul ala pe care il tot am in cap de ani buni, VOI FACE 2 CHITARE la el, nu doar una. Pe bune Ma indoiesc serios, d'aia am si postat, ca o chitara, in Romania, este construita "in jurul sunetului"... cunoscatorii stiu ce vreau sa zic. Ar fi ideal sa fie asa, insa .... Altfel, apreciez ca isi face omul damblaua pe banii lui. La cate damblale am si eu, vreau si eu acets lutier de care vorbesc. Sa fiti iubiti! +1! iata un punct de vedere foarte pertinent!
Guest szekely Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mai este si alt lutier ca si asta da prin oradea , cluj, timisoara , arad sau in zona aia ???? jeanov superba chitara !!
Cursedone Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 mai este si alt lutier ca si asta da prin oradea , cluj, timisoara , arad sau in zona aia ???? jeanov superba chitara !! in spania aproape sigur gasesti mai multi si mai buni... da nu zic sa nu incerci in ardeal
Guest PaulCo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Faina chitara, sa o canti sanatos! @cursedone - era un lutier prin targu mures, am fost la el demult, ani buni, cu cineva care il stia, nu imi mai amintesc numele lui din pacate
Radu Burcea Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 SUPERBA am urmarit pas cu pas constructia si tare eram curis cum suna SUPERBA am urmarit pas cu pas constructia si tare eram curis cum suna curios*
Recommended Posts