nymus Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nu cred ca a mai existat o discutie pe tema asta, asa ca am deschis-o eu, daca ma insel, rog un moderator sa stearga topicul! Cand se cumpara chitara? in ce anotimp? Conteaza in ce anotimp se cumpara? Vara e prea cald, iarna prea frig. Eu de exemplu mi-am adunat ceva bani si vreau sa-mi comand in iarna asta o chitara de pe Thomann. Ar trebuii sa mai astept pana trece frigul sau nu conteaza? Nu vreau sa ma trezesc cu chitara defecta din cauza frigului (gat stramb, parte electrica arsa)
Dimitriyus Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nu cred ca a mai existat o discutie pe tema asta, asa ca am deschis-o eu, daca ma insel, rog un moderator sa stearga topicul! Cand se cumpara chitara? in ce anotimp? Conteaza in ce anotimp se cumpara? Vara e prea cald, iarna prea frig. Eu de exemplu mi-am adunat ceva bani si vreau sa-mi comand in iarna asta o chitara de pe Thomann. Ar trebuii sa mai astept pana trece frigul sau nu conteaza? Nu vreau sa ma trezesc cu chitara defecta din cauza frigului (gat stramb, parte electrica arsa) N-are nici o treaba! Totusi daca ai indoieli, ia-ti Parker sau Steinberger!
Razvan S. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nu cred ca a mai existat o discutie pe tema asta, asa ca am deschis-o eu, daca ma insel, rog un moderator sa stearga topicul! Cand se cumpara chitara? in ce anotimp? Conteaza in ce anotimp se cumpara? Vara e prea cald, iarna prea frig. Eu de exemplu mi-am adunat ceva bani si vreau sa-mi comand in iarna asta o chitara de pe Thomann. Ar trebuii sa mai astept pana trece frigul sau nu conteaza? Nu vreau sa ma trezesc cu chitara defecta din cauza frigului (gat stramb, parte electrica arsa) eu mi-am luat chitara in 19 Dec, mai putin si se fac 3 ani...si nu avea nici pe dracu, si nu e nush ce super chitara so nu cred ca are vreo importanta
nymus Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Aham, deci daca vine in cutie de carton ii bai:)) Deci chiar n-are nimic daca vine atata drum pe gerul ala? Tre sa vad cat ii un hardcase. Multumesc pentru raspunsuri!
guitarhero1957 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 eu mi-am luat chitara in 19 Dec, mai putin si se fac 3 ani...si nu avea nici pe dracu, si nu e nush ce super chitara so nu cred ca are vreo importanta Si la mine a venit Mos Craciun ceva mai devreme, pe 17 decembrie. Se pare ca Mosul care aduce Stratocastere e mai grabit. Acum astept pe Mosul care aduce Gibsonuri.
guitarhero1957 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Exact ... anotimpul potrivit pentru a cumpara chitara e cel in care ai bani
Razvan S. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aham, deci daca vine in cutie de carton ii bai:)) Deci chiar n-are nimic daca vine atata drum pe gerul ala? Tre sa vad cat ii un hardcase. Multumesc pentru raspunsuri! in cutie de carton mi-a venit si tot nu-i bai
Recommended Posts