GhitaB Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Spuneam la un moment dat cã frate-meu mai mic (Ionicã) face lecții de pian ºi cã voi cânta cândva cu el (eu cu chitara, el cu orga)... A trecut ceva timp ºi a învãțat câte ceva. Am ºi început sã cântãm. Urmãtorul video e cu el (singur) cântând la orgã. Sper sã vã placã... Comentariile sunt binevenite! Ionica - For Elise
maur Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Spuneam la un moment dat cã frate-meu mai mic (Ionicã) face lecții de pian ºi cã voi cânta cândva cu el (eu cu chitara, el cu orga)... A trecut ceva timp ºi a învãțat câte ceva. Am ºi început sã cântãm. Urmãtorul video e cu el (singur) cântând la orgã. Sper sã vã placã... Comentariile sunt binevenite! Ionica - For Elise nice
Quetzalcoatl Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Titlul piesei este Fur Elise,dar e acelasi lucrul,doar ca in engleza. Toate bune si frumoase,dar sa ii acapareze tot timpul,numai asa ar face ceva. Mult succes in continuare!!
George M. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 foarte talentat de apreciat faptul ca e pe timp si canta egal bravo!
Metabog Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Asa de mult imi aminteste de mine la varsta aia. Foarte misto. Talentul trebuie sustinut in continuare, daca omu o sa vrea la conservator sa nu-l dati la ASE.
GhitaB Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Multumesc pentru aprecieri. O sa i le transmit. Voi mai pune din cand in cand cate ceva cu el.
Recommended Posts