vlad_cozma Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Salut, cam intotdeauna mi se aud schimbarile de acorduri (fie ca scratch, fie ca tape) cand sunt pe un distors mai metal. Se pot filtra cumva aceste zgomote nedorite? 10x
dani Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nu se pot filtra...darcu timpul nu or sa se mai auda;) o sa iti formezi un simtz anume(de a ridica degetele mai bine de pe grif la slide-uri) si o sa fii mai silentios in treceri
vlad_cozma Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 nu se pot filtra...darcu timpul nu or sa se mai auda;)o sa iti formezi un simtz anume(de a ridica degetele mai bine de pe grif la slide-uri) si o sa fii mai silentios in treceri aha...deci aia era.
Shreder_DT Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pe distors, incearca sa mai reduci din gain. E normal sa se auda asa cand ai mult gain.
Metabog Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pe distors, incearca sa mai reduci din gain. E normal sa se auda asa cand ai mult gain. Nu sunt de acord. Nu cred ca este o idee buna sa iti schimbi tonul ca sa acoperi tehnica proasta, ci invers, trebuie sa iti imbunatesti tehnica ca sa sune bine pe tonul pe care il vrei (in acest caz, very high gain).
vektor Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Initial am crezut ca folosesti slide [tzeava] pe "distors" Oricum, Metabog a zis bine, in timp o sa iti iasa din ce in ce mai bine. Toti am trecut prin asta.
Fictum Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 (edited) esti incepator(presupun,nu e o insulta sa sitii),inca apesi foarte tare pe corzi si s-au format bataturi in varful degetelor,aceste bataturi fac sa se auda acel zgomot neplacut prin frecarea pe corzi. In timp o sa iti dispara si nu o sa se mai auda frecarea aia pronuntata. (ca sa vezi cum o sa se auda acordurile dupa ce scapi de bataturi,imoaie degetele in apa calda si apoi fa slide ai sa vezi diferenta ) Nu e ceva anormal,toti au avut la inceput acele bataturi Edited December 12, 2008 by Fictum
robi_outlaw Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dap asa este.. conteaza si corzile, de obicei dupa ce pui corzi noi acel sunet se aude mai tare dar dupa ce le freci putin dispare
Recommended Posts