Killahead Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Asa deci??? Pai atunci am inteles! Perfect chiar! Crede-ma Andrei, cunosc bine aceasta problema! Te inteleg pe deplin!!!
Guest arosulescu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 (edited) daa.. METAL FRATE ... de atunci mi-am jurat ca o sa dau in scandura asta cu sase sarme pana cedeaza ea sau eu... si ca nu ma mai bag niciodata in proiecte unde chitaristu e mai mult de forma... Edited February 17, 2007 by arosulescu
Guest liviusorescu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 daa.. METAL FRATE ... de atunci mi-am jurat ca o sa dau in scandura asta cu sase sarme pana cedeaza ea sau eu... si ca nu ma mai bag niciodata in proiecte unde chitaristu e mai mult de forma... Ma Andrei, pui mana pe chitara aia cu 7 corzi sa lucram ceva?Sa-mi trag ceasu ca daca prind la bani iti aiu eu una.Punem de un esp, ca tot am intrat pe site si mam cam imbolnavit.Daca ai bani, merita sa iti faci la ei la comanda.Deci, vorbishi cu Foti, coane?
Guest arosulescu Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 NEURO CHIRURGIE IO SI NEURO http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=19341
Guest arosulescu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ma... inteleg ce vrei sa spui dar nici eu si nici neuro nu bem si nu fumam... adica am baut cocacola ... ca eu cel putin sunt dependent. A... deci e mai grav ... daca era o bere doua la mijloc macar aveam o scuza ... inteleg .. rau esti ma si tu
Muky Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bre cu fumatu' inteleg, nici io nu fumez, dar berea ii sanatate curata ,curata rinichiu' si altfel ti se limpezeste mintea dupa un kil de bere ...
Guest arosulescu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 CROCHIU NETERMINAT http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=19456
Muky Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ai tu o preferinta pentru ritmul asta de tobe. misto crochiul!
Guest arosulescu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 aveam un soft misto pe care nu il mai am si atunci fac 10 piese pe acelasi ritm de tobe... ce zici nu sunt genial...genital mai bine zis ... uite daca reuseam sa te invalui in asa fel incat sa nu te prinzi ca e acelasi patren de tobe ... eram tare ... nu ? mda
Guest arosulescu Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 (edited) da stiu ca pozele nu prea au ce cauta la inregistrari da m-am gandit ca daca tot asculta omu piese de-ale mele sau colaborari sa pun si niste poze cu o parte dintre cei cu care am cantat . iata-ne io si Marius Pop ( mariod) intr-un concert foarte recent la casa de cultura a studentilor din cluj si apoi bericioaicele de dupe Edited March 11, 2007 by arosulescu
Guest arosulescu Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 (edited) io si Neuro ( numele-i adevarat fiind ... ... Marius Bob ) love it... noi trei ... asta mi-o pun pe perete ... sa mor daca nu cei doi mariusi ... mai indragostiti ca nicand... eu in plina stare de meditatie si contemplare ( ascultand piesa pe care tocmai o terminasem cu Neuro... la mine acasa) asta e tare ... eu, Jean si mariod sodomizand stratocasterul Edited March 11, 2007 by arosulescu
Muky Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nici nu stii ce ma bucur cand vad pe cate unu' aproape la fel de rotund ca mine... si nici nu bea bere
Guest arosulescu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ma hai si tu la viitoarea cantare ... daca vrei
Guest arosulescu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ma ... te bat cat esti de mare ... nu fii modest ca...te-am auzit io
Guest arosulescu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 uitandu-ma printre piesele mele de aici am observat ca piesa POFTIM CULTURA nu se mai deschide ... poate s-au mai pierdut neste trackuri asa ca o adusei iar in atentie...
Guest arosulescu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mda misto ... am facut-o impreuna cu pretenu leo2 pop
Muky Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 (edited) Bai eu unu nu o auzisem... si e chiar foarte misto! excelent! Va place Van Halen bre Edited March 27, 2007 by Muky
Guest arosulescu Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mie sincer absolut de loc ...lui leo ii place tare mult... dar sar putea sa ma fi influentat fara sa imi dau cu seama
Guest arosulescu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nu pot sa nu imi pun aceasta poza aici ... tin prea mult la ea SEVEN si EVERGREY ...
Guest seraphx Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 felicitari andrei, am auzit ca ai cantat si o piesa cu Evergrey, mie nu-mi place genul ala de muzica dar ii respect so cheers !
Guest arosulescu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 multumesc tare mult . da a fost o noapte absolut geniala ... e mult spus ca am cantat o piesa cu ei ... am jemuit putin intrucat baietii s-au grabit sa imi ia chitara din mana ... asta e conditia noastra deocamdata dar pentru mine a fost oricum o mare realizare
Recommended Posts