comanel Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dupa lupte seculare ce au durat 2 zile, si am realizat ca am ramas fara vopsea... a iesit o chestie misto (zic eu ) dintr-o veche, si arhicunoscuta hora reghin... eu unul sunt multumit, av si in vedere ca se poate canta pe ea, conteaza mai putin modul cum suna doza asta tipic romaneasca... dar parca a iesit ceva dragut... sau mi-am batut joc de saraca chitara?? voi sa-mi spuneti.. apropo o vand... (dar nu sunt sigur inca..)
ciuci Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 da cu pickguardul ce ai avut de lai desenat in halu ala?
comanel Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 hehe.. trec printr-o faza ciudata... ma bucur ca nu va place...si/sau ma bucur ca va place(asta pentru cei care vor scrie poate ca e dragutz...) iar faptu ca am desenat-o pe pickguard nu stiu dc am desenat-o.. simteam ca ceva lipseste(cum ar fi o doza care am pus-o pe rece..) eram si beat, mai mult ca sigur... deci nu va place?? chitara asta merita sparta intr-un concert sau donata??
Cosu Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Esti nehotarat. Ai scris pe crosa "mockingbird" si ai marsat catre forma de warlock.
comanel Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Esti nehotarat. Ai scris pe crosa "mockingbird" si ai marsat catre forma de warlock. "mockingbird" intra mai bine decat mare BC Rich .. ce pot sa spun.. custom warlock sau custom mockingbird warlock type... etc... bai va place? ca sa stiu daca o agat de perete sau nu...??!! voi ati facut vreodata chestii de genu asta??
ciuci Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 daca stergi desenele de pe picguard ne pleace .....anyhow, important e sa iti placa tie nu noua!
jules Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 lasa tablourile acolo.. voi ati facut vreodata chestii de genu asta?? ask benson, he did
dalv Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 heh, omuletul ala de langa doza e tare ca si al lui nucu din ocs
ciuci Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 (edited) "heh, omuletul ala de langa doza e tare" da e tare................ pe o masina de spalat ruseasca Edited January 4, 2006 by ciuci
Symbolic Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 tiganie curata comanele...mai bine ii dadeai foc si vedeai ce ramenea si utilizai. macar era original
Guest p_aciulea Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 voi ati facut vreodata chestii de genu asta?? Check it out si chitara si foot-switch-ul sunt tunate de mine cu spray auto. chitara e tunata si cu altele
Guest Il raveduto Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Bun... Dar spunemi e uscat lemnul din care e facut-a? Caci daca e uscat arde bine in soba! Sti tu, cel putin un pic de caldura sa faca! Oricum nu imi place! CIAo Check it out si chitara si foot-switch-ul sunt tunate de mine cu spray auto. chitara e tunata si cu altele Mie imi place poza cu Ceasc de pe boxa, (CRED)! ciaO
comanel Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 boon deci e clar si fara revocare.. se va sparge in urmatoru concert..pacat totusi.. a fost prima mea chitara electrica, luata din banutii mei...da parca imi place ideea lu Seb... @symbolic: omu mai are si probleme cu capu, mintea, burta si mai are si idei.. unele mai bune, altele mai putin bune.. eu am invatat ceva totusi din toata treaba asta... ca un flex si o chitara nu prea se inteleg.. offtopic... imi plac si mandarinele... ontopic.. am s-o pastrez totusi, am sa sterg pickguardu si o fac fretless... vad ce o iesi.. si de nu iese, ii dau foc intr-un concerd.. sau la o serata in casa veche..
hihi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jeez Bensoane... arata urat rau footswitchu ala.... ce sa mai zic de chitara . Comanele, chitara ar arata ok daca nu ar fi pickguardu ala.. bleah. De ce sa o faci fretless.... mai bine o faci scalloped ca alu' Yngwie
Guest hututui Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dupa lupte seculare ce au durat 2 zile, si am realizat ca am ramas fara vopsea... a iesit o chestie misto (zic eu ) dintr-o veche, si arhicunoscuta hora reghin... eu unul sunt multumit, av si in vedere ca se poate canta pe ea, conteaza mai putin modul cum suna doza asta tipic romaneasca... dar parca a iesit ceva dragut... sau mi-am batut joc de saraca chitara?? voi sa-mi spuneti.. apropo o vand... (dar nu sunt sigur inca..) omuletzul ala pare sa astepte pe cineva sa ii faca ceva... pe la spate, asha, nu zic ce, ca mi-e rusine . eu am o chitara pe care am spart-o cu manutza mea, nu la un concert, ci acasa, la un chef (care s-a terminat subit dupa acest moment..nu shtiu de ce... ) si o mai am si acum, deoarece am tinut mult la ea. omuletzul ala pare sa astepte pe cineva sa ii faca ceva... pe la spate, asha, nu zic ce, ca mi-e rusine . eu am o chitara pe care am spart-o cu manutza mea, nu la un concert, ci acasa, la un chef (care s-a terminat subit dupa acest moment..nu shtiu de ce... ) si o mai am si acum, deoarece am tinut mult la ea. de fapt vroiam sa zic sa nu o spargi, e prima ta chitara..
Guest endo Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 (edited) o fi ea urata rau dar sincer nu are rost sa o spargi mai bine stergi ce ai facut tu pe ea si o faci un negru mat ceva macar, ca arata aiurea rau asa pe bune nu s eu vreun expert dar e urata cu toate alea ,simpla neagra probabil ca atata misto zic eu Edited January 14, 2006 by endo
Recommended Posts