www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cumpar corzi

Recommended Posts

Guest Mordecast
Posted

Bine ati venit in orasul-sat Curtea de Arges, oras in care putini stiu ce e aia chitara si in care putine magazine(zero) se gasesc cu chitari sau accesorii pt chitare...

...Bine ati venit in judetul Arges judet in care exista un singur magazin de chitare in Pitesti, magazin ce are la vanzare doar citeva chitare "de jucarie" si corzi Hora.Banuiesc ca ma intelegeti cand spun ca nu vreau corzi Hora.Ii respect mult pe cei de la Reghin pt ceea ce fac, dar toata lumea stie ca acele corzi se fac varza intr-o luna.

Cum eu nu ies din oras decat o data de doua ori pe an, ma rog ca cineva de aici sa gaseasca in sufletul lui cea mai mica urma de darnicie si sa-mi vanda si mie un set de corzi Fender sau ce credeti voi, de otel,corzi al caror pret sa fie pana in 60-70 RON!

Guest Mircea19
Posted

un set de corzi fender e 25 ron... ghs 30 ron.. ... de ce vrei sa dai 60-70 ron pe un set de corzi???

daca ai pe cineva in bucuresti... spune-i sa-ti cumpere si sa ti le trimita prin posta..... sau daca e cineva dupa forum atat de amabil poate sa ti le pune la posta :) ..

ps: .. incearca sa mai strangi niste bani si cumpara-ti mai multe seturi ... ca sa ai un an ...

Guest Mordecast
Posted

Pai nu stiam pretul unui set, iar pe barock.ro serviciul de comenzi e oprit pe o durata nelimitata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.