Diud Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 deci zilele astea mi s-a intamplat o chestie ciudata.Am fost la sala la repetitii cam acu o saptamana si cand sa bag azi chitara-n amp nu se mai auzea nimic. :| eram wtf?.Cablu era bine bagat ampu se auzea adica.. funtiona.Oare ce sa fie?
Cosu Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Probabil ai o lipitura desfacuta in instalatia chitarei. Fie asta fie ai uitat sa deschizi butonul de volum
bolly Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 asa cred si eu cum zice cosu un fir dezlipit la mufa mama..acolo unde bagi jackul de obicei se intampla pt ca nu este stransa bine si se roteste..rezultand acel fir dezlipit desfa' suruburile alea 2 si uita-te
laurocontis65 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 verifica prima data cablul de la chitara la amp.Schimba-l si dupa aceea desfa chitara.
Silviu_i Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Poate fi si de la potentiometrul de volum.Incearca sa iti amintesti daca a suferit potentiometrul vreun sock sau vreo lovitura in fata.Atunci este foarte posibil sa fie de la acela pt ca si eu am patit asta.Nu a vrut sa intre butonul de control si i-am dat un pumn , apoi i sa luat mau'.La potentiometru se poate ca daca lai fi lovit sa se fi deplasat piciorusele care in actionau de pe canalul lor.
Recommended Posts