Guest cyberghost Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Salut , acuma 10 minute mi s-a rupt coarda sol la chitara acustica si as vrea sa stiu de unde pot sa dau comanda de corzi aurite , ca am mai luat unele de bronz si s-au rupt din primele 5 minute ( a trebuit sa le pun la loc pe celelalte ) . Corzile pe care le aveam au venit odata cu chitara si m-au tinut 14 luni . Stiti cumva de unde pot sa dau comanda de niste corzi ca astea ? Multumesc
Guest Chiperion Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 1) De unde esti? 2) Hint: corzile alea se schimba si ele la o luna, doua, trei... nu un an si ceva. Mai sunau a ceva dupa atata amar de vreme? 3) vrei unele mai rezistente? ia-ti coated; Elixir, la M&C Music, www.mcmusic.ro
Guest Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 cauta la orice magazin cu instrumente muzicale (fiecare oras are unu chit ca e si librarie si vinde doar Reghinuri vai de mama lor) sigur o sa gasesti Gold Strings (nu mai tin minte firma :| )
Cosu Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Exista corzi placate cu aur si nu din motive manelistice ci pentru ca rezista mai bine la oxidare. Desigur stratul de aur este extrem de fin. parca thomastik avea niste modele gold plated desi s-ar putea sa ma insel.
Guest EvilCat Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cum sa ti se rupa coarda la 5 minute dupa ce ai pus-o? Fi si tu mai finut cand invarti nu da ca la robinet. Cat despre corzi merg si Ghs ori D'Addario la acustica.Sunt mai multe feluri.Sau na Elixir daca ai bani. [Toate pe site de la M&C]
Demos Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 azi tocmai ce mi-am etalat noile corzi d`addario de acustica , sunt meserie
Guest cyberghost Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cum sa ti se rupa coarda la 5 minute dupa ce ai pus-o? Fi si tu mai finut cand invarti nu da ca la robinet. Cat despre corzi merg si Ghs ori D'Addario la acustica.Sunt mai multe feluri.Sau na Elixir daca ai bani. [Toate pe site de la M&C] GHS ma gandeam sa iau , elixir sunt cam scumpe . Eu eram obsinuit cu corzile celelalte care erau un pic mai tari plus ca puteam sa dau in ele la greu si cand mi le-am pus pe celelalte mi s-au parut mult prea moi si cand am dat un bend a crapat . Oricum corzile alea si dupa 1 an sunau foarte bine .
Guest Alex_mg Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 D' Addario rules! eu de astea folosesc si pe acustica si pe electrica! Nota: incearca sa schimbi mai des corzile!
robi_outlaw Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 incearca corzi fender.. eu folosesc si suna foarte fain..luate d p guitarshop
Recommended Posts