Guest Firebrand Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sunt destul de nou in domeniul chitarilor...si de ceva vreme mai exact de vre-un an sunt foarte atras de modelul Explorer de la Gibson. Insa am observat k si Epiphone face chitara asta , si ESP au un model EX foarte asemanator , si Jackson are modelul Kelly din nou asemanator k forma.AM vrut sa va intreb..tehnic care ar fi cel mai bun dintre ele...la pretul de 400-500 euro (noi si second hand am gasit la pretul asta pe mai multe site-uri modelele respective).LAsand la o parte forma...care este cel mai bun din pct. de vedere tehnic?(numar de taste , lemn , floyd rose sau nu). Multumesc in avans
Susceptor Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 epiphone e divizia ieftina de la gibson jacksonul e OK, dar cam incomod (am testat personal) esp nu stiu la banii aia as merge pe epi
Geiger Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 (edited) Gibson Explorer '76 Daca pui mana pe vreuna vreau si eu sa o ating macar FARA FLOYD sau alte betze.. Uite un link.. nu e pe topic dar mi s-a parut interesant http://www.kettering.edu/~drussell/guitars/explorer.html Edited January 2, 2006 by Geiger
Guest Firebrand Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gibson Explorer '76 Daca pui mana pe vreuna vreau si eu sa o ating macar FARA FLOYD sau alte betze.. Uite un link.. nu e pe topic dar mi s-a parut interesant http://www.kettering.edu/~drussell/guitars/explorer.html ...am gasit una din asta...foarte faina..exact gothic la mana a doua...vreo 459 euro..asa ceva
Geiger Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sunt de parere ca oricine ti-ar recomanda-o daca vrei explorer, dar e cam neagra Cei de la Gibson au mai multa experienta decat ESP.. cand faceau ei modele de explorer, ESP nici nu erau in stadiul de proiect.
dass101 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Mie modelele gothic de la epiphone mi se par foarte ...sexy Nu am testat nici una din cele mentionate de tine, dar Epiphone este cea mai apropiata ca grad de "rudenie" cu Gibson
CulBoji Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Eu as merge pe un Epiphone Korina 1958 Explorer
dalv Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 epi rulz, mai putin modelul explorer...botul ala e in plus
Guest Firebrand Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 mie imi place cel mai mult modelul explorer de la epiphoe...dar are 22 de taste...si de aia am zis sa imi iau jackson care are 24 de taste.
Guest Firebrand Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 nah...m-am hotarat la model ... Epiphone Goth Explorer /FR ...chestia e k nu prea am incredere in magazinele astea online .Am auzit k in Ungarai sunt preturi bune la chitari noi dar si la cele folosite.O sa merg si pe acolo , iar dak nu gasesc modelul...o sa apelez la online shopping. http://www.musiciansnews.com/guitars/70/ep...ar_with_f.shtml
Recommended Posts