s0rin Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Piesa a fost , la inceput, doar un studiu pentru "3rd position" la muzicuta , in final am pus si partea vocala ( nu am voce asa ca nu e mare lucru) si am scos si Stratu din beci si am mai pus niste lickuri de umplutura.Criticile sunt binevenite . Thanks for listening! who__s_been_talkin__.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Foarte misto, pacat ca n-ai bagat si-un solo de chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Foarte frumos, ii dai bine cu muzicuta. Mi-a placut ca ai facut la un moment dat un mic duo muzicuta-chitara. Tine-o tot asa, ca e bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) foarte frumos , la voce ai grije la pitch iar la muzicuta la tonurile "lungi" fa un vibrato /trmolo adecvat sa nu moara muzicuta , da-i viata . iata un blues -harplayer Sugar Blue de la 07:00 incepe soloul de muzicuta , asculta vibrato-ul care da viata la toata interpretarea., alta metoda cea cu schimbarea timbrului tot ritmic ( wah wah sau ceva asemanator ) http://www.youtube.com/watch?v=Z1Ww21dazrM Edited August 20, 2008 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 Multumiri celor care au avut rabdare sa asculte pana la capat , si in special lui karpi pentru sfaturi ( la vibrato mai am de exersat ) si pentru link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts