s0rin Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Piesa a fost , la inceput, doar un studiu pentru "3rd position" la muzicuta , in final am pus si partea vocala ( nu am voce asa ca nu e mare lucru) si am scos si Stratu din beci si am mai pus niste lickuri de umplutura.Criticile sunt binevenite . Thanks for listening! who__s_been_talkin__.mp3
Guest Baumwolle Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Foarte misto, pacat ca n-ai bagat si-un solo de chitara.
Trigger Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Foarte frumos, ii dai bine cu muzicuta. Mi-a placut ca ai facut la un moment dat un mic duo muzicuta-chitara. Tine-o tot asa, ca e bine!
karpi Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 (edited) foarte frumos , la voce ai grije la pitch iar la muzicuta la tonurile "lungi" fa un vibrato /trmolo adecvat sa nu moara muzicuta , da-i viata . iata un blues -harplayer Sugar Blue de la 07:00 incepe soloul de muzicuta , asculta vibrato-ul care da viata la toata interpretarea., alta metoda cea cu schimbarea timbrului tot ritmic ( wah wah sau ceva asemanator ) http://www.youtube.com/watch?v=Z1Ww21dazrM Edited August 20, 2008 by karpi
s0rin Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Multumiri celor care au avut rabdare sa asculte pana la capat , si in special lui karpi pentru sfaturi ( la vibrato mai am de exersat ) si pentru link.
Recommended Posts