Guest tudor. Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Salutari, am si eu un ZOOM 505 II si nu prea sunt multumit de el, in primul rand nu imi place cum e facut EQ-ul, adica eu as vrea sa pot edita fiecare din cele 4 benzi pe care zice el ca le are dar el le face pe rand. DAca ati gasit niste setari prin care sa sune cat de cat bine va rog sa imi spuneti si mie cam care ar fi. Si mai e ceva, distorsurile suna iarasi destul de rau, si la fel as vbrea sa imi dati niste sfaturi Merci. din cate mai tin eu minte pe 505II la distors suna cel mai bine asa zisul "amp pe lampi" Pu sau Pv e abreviat...in rest...tre sa tii cont ca e un 505 Edited July 24, 2006 by tudor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radu Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 din cate mai tin eu minte pe 505II la distors suna cel mai bine asa zisul "amp pe lampi" Pu sau Pv e abreviat...in rest...tre sa tii cont ca e un 505 Ok, Merci. Da, tin cont ca e un 505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 cu placere...stiu cum e...si eu m-am chinuit ceva vreme cu un 505II... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 (edited) Am avut zoom am probat si altele tot zoom da nu imi place deloc cum suna.(pentru incepatori si pentru cantat in casa...e bunicel) Eu folosesc mult distors si are un gajait sintetic nu are"c***e" sa citez pe cineva. In rest e cam limitat la setari. Edited July 31, 2006 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts