Maarkky Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Salut baieti.. Am si eu o chitara epiphone les paul si de curand am observat ca doza neck a dat coltzu Adica.. dau pe doza bridge.. Treble cum scrie acolo si n-are nici o problema.. apoi cand trec pe neck - Rythm nu mai scoate nici un sunet. bineinteles ca am desfacut eu sa vad ce e... si toate firele sunt ok , bine lipite. Nu stiu ce sa fac.. poate aveti voi vreo idee.. daca nu cred ca o duc la garantie. mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Salut baieti.. Am si eu o chitara epiphone les paul si de curand am observat ca doza neck a dat coltzu Adica.. dau pe doza bridge.. Treble cum scrie acolo si n-are nici o problema.. apoi cand trec pe neck - Rythm nu mai scoate nici un sunet. bineinteles ca am desfacut eu sa vad ce e... si toate firele sunt ok , bine lipite. Nu stiu ce sa fac.. poate aveti voi vreo idee.. daca nu cred ca o duc la garantie. mersi probabil ca switchul mai degraba decat doza, sau vreo lipitura imperfecta (rece). daca zici ca este in garantie, si nu ti-e peste mana, fugi cu ea la ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarkky Posted August 14, 2008 Author Share Posted August 14, 2008 pai.. asta cu garantia e cam ultima solutie ca nu gasesc foile.. si o sa dureze ceva si totusi, m-am uitat si la switch si lipiturile sunt bine facute .. chiar nu inteleg :-?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoK Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 (edited) Am avut si eu o problema asemanatoare...doar ca switchul meu pe o pozitie cateodata mergea si cateodata nu ...Am schimbat switchul si problema s-a rezolvat. Chiar daca legaturile arata bine problema poate veni din interiorul switchului unde daca nu te stii, nu prea ai ce face Edited August 14, 2008 by ShoK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Salut.Am avut si eu o problema ca tine doar ca la mine nu a fost de vina switch-ul, ci potentiometrul de volum.Scosesem capacul de pe el si cand lam bagat la loc (aceela intrand destul de greu)i-am dat un pumn si am patit la fel nu mai imi mergea doza in gazul meu din bridge.Nu vad ce ar putea sa aiba swithcu de doze pt ca sunt destul de solide (asta in cazul in care nu faci cu ele chestia cu inchisu vol unei doze si te joci cu switchu) da ma rog ca si eu fac asa dar fac cu masura.Aaaa scuze nu am mentionat ce sa intamplat cu potentiometrul de vol .Chestia a fost ca atunci cand i-am dat pumnul sau ridicat piciorusele din potentiometru din auntru de pe canalul pe care actiona, si la fel(eu eram la repetiti)am desfacut chitara cu chiu cu vai ca nici gand de o surubelnita decenta, si am constatat ca nu era nimic rupt, asa ca am pus chitara in toc si m-am dus acasa unde aveam scule si m-am gandit sa desfac potu, am vazut ce sa intamplat, l-am facut, l-am montat, dar peste o luna iara sa dus(si asta faca sai fac nimic)si atunci nu am mai putut sa il repar asa ca l-am schimbat.Incearca sa iti aduci aminte daca ai supus potentiometrul de volum al dozei din neck la vreun sock, atunci cred ca cea mai buna solutie ar fi sa-l schimbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 switchu e de vina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarkky Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 Se pare ca n-am reusit sa rezolv.. dar am vazut ca de fapt se aude, dar foarte incet; un semnal f slab , care nu se aude pe clean. am facut un mic demo , poate recunoaste cineva de la ce poate fi Sound_4.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Se pare ca n-am reusit sa rezolv.. dar am vazut ca de fapt se aude, dar foarte incet; un semnal f slab , care nu se aude pe clean. am facut un mic demo , poate recunoaste cineva de la ce poate fi Ce ai incercat sa ii faci? Ai verificat si potentiometrele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarkky Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 da.. nu i-am facut nimic special.. doar am desfacut sa vad daca e dezlipit ceva.. apoi am urmat schema de wiring si sunt toate bine puse Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 da.. nu i-am facut nimic special.. doar am desfacut sa vad daca e dezlipit ceva.. apoi am urmat schema de wiring si sunt toate bine puse date fiind simptomele suspectez un pot sau o lipitura rece...ar trebui masurat/refacute lipiturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 daca ai drum la bucuresti,hai cu ea la mine.Ti-o repar,orice s-ar fi defectat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 sunt sigur ca e de la switch:)am avut si eu problema asta:) inauntru lui sunt niste lamele care, atunci cand schimbi pozitia, fac contat cu o alta lamela.la un moment dat(din nu stiu ce motiv) lamela nu mai ajunge la cealalta parte si se pierde contactul. Mie mi se ducea doza de bridge...se auzea foarte incet si cu putzin gain.Am schimbat swichul (cu unul de aceeashi calitate,proasta) si a mers o perioada apoi se ducea doza de neck:) Daca faci o vizita domnului raresh(midnight rider) ar fi cea mai buna solutie.Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarkky Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 Am desfacut switchul .. m-am uitat atent.. de 2 ori am incercat tot ce se putea si nimic.. nu avea nimic switchul. La Bucuresti nu mai am drum, garantia n-o mai am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 switchu schimbal si nu o sa mai ai nici o problema daca e chitara cu 4 potentiometre schimba doza de bridge cu doza de neck schimbale pozitiile si asa poti verifica potentiometrele sau mai bine ia un aparat de masura si masoarale daca merg sunt bune am avut si eu problema aia nu era grava trebuia sa ii dau 2 capace si sa ii schimb pozitia cand imi baga semnal slab cand baga full nu mai astepta schimbal sau anuleazal adica sa nu mai treci dozele prin el o sa ai altfel de control cand o sa vrei sa schimbi dupa neck pe bridge trebe sa invareti 2 poturi ... faca te avantajeaza fa asa pana cand il schimbi sau daca nu capacul functioneaza intotdeauna =D eu am ales capacul ca nu suport chitarele cu 2 potentiometre de volum si anulasem unu. schimba switchul . sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) ce? man ai luat bacu ca you're making no sense lol mai invata punctu virgula cratima Edited August 27, 2008 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarkky Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Am desfacut switchul de n ori, cu mai multe persoane care se pricep si n-am ajuns la nici o concluzie, decat ca NU e de la switch. Sper sa nu fiu nevoit sa schimb doza ca nu am idee cum se face asa ceva , plus ca trebe sa dau ceva banutzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts