Guest stonediamond Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mai am o intrebare: Care e scopul trupei? unde vrea sa ajunga trupa voastra?
Guest PhenomenOn Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mai am o intrebare: Care e scopul trupei? unde vrea sa ajunga trupa voastra? Scopul nostru este sa cantam ce ne place, muzica rock, daca scopul nostru ar fi sa facem bani sau sa aparem la mtv, n-am fi cantat rock. Gata cu interviu
Guest PhenomenOn Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 multumim Andrei, da' nu te tunzi si tu? Si nu-ti pui un papion? Glumesc, evident. Da-i in ma-sa de chibiti, cintati-va muzica. haha, multumim
Guest andrei009 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 muzica asta o compuneti voi sau v-o compune cineva mai mare? nu de alta dar nu prea are de-a face nimic cu varsta voastra. iar vocea vrea sa fie dura si rea si vezi pe scena un copil. e putin hilar.
Guest PhenomenOn Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) muzica asta o compuneti voi sau v-o compune cineva mai mare? nu de alta dar nu prea are de-a face nimic cu varsta voastra. iar vocea vrea sa fie dura si rea si vezi pe scena un copil. e putin hilar. binenteles ca noi, dar despre ce sa cantam, de flori? Si ce sa faca solistul ca sa cante ce ii place, sa ia vitamine sa creasca? Edited January 22, 2009 by PhenomenOn
tatal Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mai am o intrebare: Care e scopul trupei? unde vrea sa ajunga trupa voastra? Asta-i micul secret al nostru
Guest PhenomenOn Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 (edited) nu permite formul de a incarca piesa noastra, asa ca va mai dura putin pana o vom pune Edited February 15, 2009 by PhenomenOn
tatal Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Asta-i micul secret al nostru Acum permite PhenomenOn___Baga_Riffu__premix_2___1_.mp3
Guest Brainwasher Vlad Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 =))))) cat am putut sa rad cand am ascultat melodiile...you made my day ))).....copii cu scule de scule si le folositi la dastea...mda...ce sa zic...foarte super (NOT)......."baga riffu tot mai tareeeeeeeeeee" =))))))))))) hahha..... auzi....vedeta.....am si eu o intrebare...de unde ti-a venit ideea cu baga riffu'....seamana mult cu o melodie postata de my ex-band pe youtube care se numea ... Baga Volumu'..... ce sa zic bro.... nu am mai ras asa de copios de foarte mult....succes ( or NOT ))) )..... ma astept la cat mai multe riffuri reusite )))))))))))))))))))) HAHA ! nu stiu cum altii care sunt cu mult mai experimentati pot spune ca asa zisele PIESE ale lor sunt ascultabile dar na....in fn no offence....nu sunteti pregatiti.....nici pe departe
DraculVaDomni Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 =))))) cat am putut sa rad cand am ascultat melodiile...you made my day ))).....copii cu scule de scule si le folositi la dastea...mda...ce sa zic...foarte super (NOT)......."baga riffu tot mai tareeeeeeeeeee" =))))))))))) hahha..... auzi....vedeta.....am si eu o intrebare...de unde ti-a venit ideea cu baga riffu'....seamana mult cu o melodie postata de my ex-band pe youtube care se numea ... Baga Volumu'..... ce sa zic bro.... nu am mai ras asa de copios de foarte mult....succes ( or NOT ))) )..... ma astept la cat mai multe riffuri reusite )))))))))))))))))))) HAHA ! nu stiu cum altii care sunt cu mult mai experimentati pot spune ca asa zisele PIESE ale lor sunt ascultabile dar na....in fn no offence....nu sunteti pregatiti.....nici pe departe Fiecare cu parerea lui, dar puteai si tu sa fi unpic mai, mai subtil... Mie imi place cum suna trupa, intradevar ca e cam ciudata [nu stiu dece dar imi e ciudata], nu in sensu rau...oricum, bafta si a iesit calumea melodia
Guest PhenomenOn Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 =))))) cat am putut sa rad cand am ascultat melodiile...you made my day ))).....copii cu scule de scule si le folositi la dastea...mda...ce sa zic...foarte super (NOT)......."baga riffu tot mai tareeeeeeeeeee" =))))))))))) hahha..... auzi....vedeta.....am si eu o intrebare...de unde ti-a venit ideea cu baga riffu'....seamana mult cu o melodie postata de my ex-band pe youtube care se numea ... Baga Volumu'..... ce sa zic bro.... nu am mai ras asa de copios de foarte mult....succes ( or NOT ))) )..... ma astept la cat mai multe riffuri reusite )))))))))))))))))))) HAHA ! nu stiu cum altii care sunt cu mult mai experimentati pot spune ca asa zisele PIESE ale lor sunt ascultabile dar na....in fn no offence....nu sunteti pregatiti.....nici pe departe Nu stiu de ce, dar chiar nu ma intereseaza parerea ta, bafta Fiecare cu parerea lui, dar puteai si tu sa fi unpic mai, mai subtil... Mie imi place cum suna trupa, intradevar ca e cam ciudata [nu stiu dece dar imi e ciudata], nu in sensu rau...oricum, bafta si a iesit calumea melodia multumesc
Guest PhenomenOn Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A aparut un articol despre voi in CanCan. Felicitari! http://www.cancan.ro/2009-02-16/Nepotul-pi...trupa-rock.html Da , am auzit
Guest PhenomenOn Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Spune-mi PhenomenOn___Spunemi__Mix_1_.mp3
Alex_Strat69 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 mi-a placut vocea la piesa ... dar mi se pare ca tobaru complica mult prea mult pentru genul asta de piesa
Quetzalcoatl Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 de nu cantati voi un rock mai modern? gen Romeo Fantastik? Sa faca cover la "O,karolaina"
Guest PhenomenOn Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mi-a placut vocea la piesa ... dar mi se pare ca tobaru complica mult prea mult pentru genul asta de piesa multumim pentru sfat, o sa vorbesc cu el despre asta gen Romeo Fantastik?Sa faca cover la "O,karolaina"
Guest iKarus Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 singurul lucru care ma deranjeaza la trupa voastra e faptu ca nu ati venit la cluj...sau cel putin nu am aflat si eu daca ati fost...si chiar daca ati fost, sa mai veniti ca vreau sa va vad..imi sunteti tare simpatici, si imi plac piesele voastre... Imi permit sa-l citez pe Domnul Andrei Rosulescu "Succese nebanuite" Si una de la mine(ma distreaza la culme expresia, chiar daca e de la tara) "Sanatate maxima si virtute intensiva"
Guest PhenomenOn Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 (edited) singurul lucru care ma deranjeaza la trupa voastra e faptu ca nu ati venit la cluj...sau cel putin nu am aflat si eu daca ati fost...si chiar daca ati fost, sa mai veniti ca vreau sa va vad..imi sunteti tare simpatici, si imi plac piesele voastre... Imi permit sa-l citez pe Domnul Andrei Rosulescu "Succese nebanuite" Si una de la mine(ma distreaza la culme expresia, chiar daca e de la tara) "Sanatate maxima si virtute intensiva" Nu, n-am cantat la cluj pana acum, dar speram ca in viitor sa cantam multumim Edited March 24, 2009 by PhenomenOn
Deagu Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Spune-mi Da, frumos lucrat!!!Cautati-va totusi un textier adevarat.Numai de bine!
Doctor X Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nu, n-am cantat la cluj pana acum, dar speram ca in viitor sa cantam multumim Part offtopic:bre Andrei, aveti planificat vrun concert in Vama de 1 mai?
Guest PhenomenOn Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Part offtopic:bre Andrei, aveti planificat vrun concert in Vama de 1 mai? Ar fi ceva, dar nu-i nimic sigur momentan Da, frumos lucrat!!!Cautati-va totusi un textier adevarat.Numai de bine! prefer totusi sa lucram noi la piese si Dream of Love PhenomenOn___Dream_of_love__mix__20.mp3
Doctor X Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ar fi ceva, dar nu-i nimic sigur momentan Daca este, sa aveti mare grija de Catalin (parca asa il cheama pe vocal, nu?)! Sex, drugs & rock'n'roll!!!!
Guest PhenomenOn Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Daca este, sa aveti mare grija de Catalin (parca asa il cheama pe vocal, nu?)! Sex, drugs & rock'n'roll!!!! o sa avem
Guest dead80s Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 oare mai tineti minte piesa asta? intro-urile seamana prea bine. pacat. in legatura cu trupa phenomenon intr-adevar canta un gen care multora place, multora nu place, dar nu putem obliga pe nimeni sa se incadreze unor categorii si etichete. nu oricine poate canta indie sau post-rock felicitari chitaristului. e important ca fiecare sa cante ceea ce ii place la fel cum e important ca fiecare trupa sa aiba un stil propriu. numai bine Cargo___05___Anarhia.mp3
Guest RaresD Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Misto piesele. Mult succes in continuare!
Ecco Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 baieti,suneti tari La fel ca fiecare trupa aveti piese bune...si piese...hmm..nu le pot zice proste,dar mai slabutze. Keep rockin'
Guest Big Tree Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Iarta-mi indrazneala...chitara e ln(x)...vocea
Recommended Posts