www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O Incercare

Recommended Posts

Guest eXtr3m3
Posted

Am incercat si eu sa ma inregistrez ceva...tin sa mentionez ca nu cant de mult timp(cateva luni) :)

Guest eXtr3m3
Posted
daca zici ca nu de mult timp cantzi...atunci e bine:)imi place ca nu itzi zbarnaie chitara in mana precum multora:)notele sunt cat decat clare:)succes in continuare:)

mersi mult!pai am cam 4-5luni si fara profesor(din cauza ca nu prea sunt profesori de chitara in orasul meu).

rock on man! :)

• 5 weeks later...
Guest .Snake.
Posted

Ar fi o idee buna sa duci bendurile la tinta, asta insemnand sa nu le duci nici prea sus, nici prea jos, ci sa ai o tinta. Uite cum ai putea exersa benduri. Sa zicem ca vrei sa faci un bend de un ton, ex: de la DO la RE, ia nota DO, paneazo, apoi ia nota RE, paneazo, apoi fa bendul de la DO pana la RE, si cand esti "acolo sus" vezi daca suna ca RE-ul panat. De asemeni ar fi bine sa exersezi asta in timp (cu un metronom) pe care il poti lua de aici http://www.nch.com.au/metronome/index.html si iti garantez ca nu te va dezamagi :) noroc

• 3 weeks later...
Guest eXtr3m3
Posted

mersi mult pentru sfat Snake :)