Guest Mircea19 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Dupa cum spune si titlul.... eu m-am hotarat sa inchid sala si din 23 iulie absolut tot ce contine sala mea e de vanzare inclusiv antifonarea,,, sa le luam pe rand Antifonare- vand placi de vata minerala de toplan densitate dubla decat cea de pe piatza sunt luate pe pile direct din fabrica,,, sunt folosite.. adica au cate 2 gauri in ele,, mai multe pe mess sau la tel,,, acopera in prezent o suprafatza de 24 de m2 tavan plus toti peretii placile au dimensiunea de 120 /60/5 cm -placi de burete studio... vreo 8 bucati intregi de 2 cm grosime 200/100 cm -cateva placi rigips intregi cu cateva gauri de la suruburi pentru cine e interesat sa preia sala de la mine cu tot cu antifonare gata montata.. pretul pe care eu il platesc pe sala goala e 200 de euro pe luna plus curent cam 50 de lei pe luna.. sala are si aer conditionat.. mai multe detalii pe mess sau tel... sunt dispus sa cedez sala goala cu antifonarea montata si cu are conditionat etc.. pt sa zicem 10 mil,,,, urmand ca beneficiaru sa plateasca o chirie de 7 mil,, pe luna,,, propietarului Scule,,, tobe yamaha stage custom,, fara cinele.. inca nu pun pretzurile ca nu am, timp momentan sa vad cat costa pe net .. oricum - 20% din preturile de pe thomann la tot ce urmeaza statie bass fender rumble 100 -9 mil negociabil statie behringer v-ampire lx 120 plus bg 412 h - 14 mil putere 2*400 qsc 1400 - 12 mil mixer 16 canale behringer - 6 mil 2 boxe de 300 w pe 3 cai cu difuzoare noi de medii si inalte schyimbate acu 2 luni,,, 10 mil amandoua 2 boxe turn de 600 de w fiecare 2 *12 plus tweetere pe 2 cai - 12 mil amandoua si alte maruntisuri tre sa fac un inventar,,, si urmeaza sa pun cate un anuntz cu fiecare .. contact pe mess mircea.olariu sau tel 0721626711 pt orice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 (edited) Nu ca as face reclama, dar mie mi-a placut mai mult sunetul per ansamblu la sala asta fata de sala de jos a lui Rares si sala din cladirea Salii Polivalente As zice ca se aude mai curat. Edited July 1, 2008 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 ce model de mixer bernbier ai? si 2 sala are wc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 sala are wc? Are wc in curtea omului, e pus la dispozitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 FX 222222222 CEVA DE GENU ASTA nou la senia e 10 12 mil cam asa nu mai stiu exact sala are wc.. are curent , ) are aer conditionat este gata antifonata,,, clientela este formata .. am vreo 4 trupe care ar vrea sa ramana pt antifonare eu cer 10 mil de la cel care o preia aeru e moca.. i l-am vandut propietarului )) pt cine vrea antifonarea sa si-o puna acasa discutam un pretz mai mic.. mult mai mic...cam 7 pt tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 hai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 hai sus .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipdinca Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 stiu ca e foarte vechi postul...dar am zis sa intreb.,... placile de burete le mai ai? si ce pret au? ) daca mai sunt de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Salut! Doresc sa aflu: -dimensiunile placilor de burete; -grosimea lor; -pretul pt aceste placi; -daca ar fi posibilitatea sa le trimiti cu FanCourier la Cluj; Contact: YM biggy_von_bluster sau tel. 0746183851 Sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopian Mintrubber Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Mai e valabil? Ma intereseaza spatiul, in ce zona este? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 bah voi sunteti nebuni e de acu 3 ani si ceva anuntul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts