Guest JeNss Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Vand o chitara electrica marca Reghin dupa cum se va vedea in poze modelul mai vechi. Este in stare foarte buna am cumparat-o acum un an cred de la cineva tot de forum de pe aici da nu prea m-am omorat cu cantatul la si decat sa stea pe aici.... Probleme tehnice nu are ci nici estetice majore. Neaparat trebuiesc schimbate corzile pt ca unu la mana nu mai sunt toate si 2.sunt total detensionate(belson ce sa-i faci) Pret de start: 1.500.000
hihi Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 (edited) Sorry de offtopic.. dar asta a fost prima mea chitara electrica . Lol, nu stiam ca mai e in viata. Eu am vandut-o acum 1 an si avea pe ea corzi Benson. Cred ca acum tot alea sunt pe ea :). Cum a zis si JeNss, trebuiesc schimbate corzile Bafta la vanzare Uite, mai pun si eu o poza cu chitara cand avea toate corzile Edited December 20, 2005 by hihi
Guest JeNss Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 nu man i le-am schimbat dar din lipse de fonduri tot belson i-am pus )...dar au cedat nervos )
Guest Steven Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 @hihi: Corzi Benson??? Si cam cati ani are chitara aia???Asa...estimativ??
stelica Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 (edited) eu am avut una exact ca asta in '91 si am dat-o cu 8mii lei si o geaca de blugi. cu banii in buzunar si geaca pe mine m-am dus in rockoteca. a doua zi cand m-am trezit(aburind in patru labe ) nu mai aveam nici bani ,nici geaca scuze pentru off-topic Edited December 20, 2005 by stelica
hihi Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 eu am avut una exact ca asta in '91 si am dat-o cu 8mii lei si o geaca de blugi. cu banii in buzunar si geaca pe mine m-am dus in rockoteca. a doua zi cand m-am trezit(aburind in patru labe ) nu mai aveam nici bani ,nici geaca scuze pentru off-topic Eu am cumparat-o de la un tip din buzau
stelica Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Eu am cumparat-o de la un tip din buzau ciudata chestie. tot in buzau am dat-o si eu
hihi Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Atunci cred ca e la mana a 10a . Eu am luat-o de la unu mai batran.. mare mester se dadea. Oricum.. bafta la vanzare si sper sa se faca ceva cu offtopicurile astea
stelica Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Atunci cred ca e la mana a 10a . Eu am luat-o de la unu mai batran.. mare mester se dadea. Oricum.. bafta la vanzare si sper sa se faca ceva cu offtopicurile astea ultimul off-topic eu nu eram batran,mester nici atat.nu-i de la mine (oricum a mea avea placa negra nu alba)
Guest JeNss Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 mai nu stiu la a cata mana chestie e ca inca mai suna si se mai poate face ceva cu ea...io am avut grija de ea si poate urmatorul proprietar face ceva mai bun din ea dacat am facut eu
Recommended Posts