Guest aasaer Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ok.. mi-am cumparat un BOSS NS2 Noise suppressor DAR nu gasesc nicaieri cu ce sa-l alimentez stau si ma uit la el ca fanul... mi-am luat 2-3 baterii de 9v dar deja parca m-am plictisit sa tot arunc banii pe ele... se si descarca f repede si costa destul. am incercat si cu "celebrul" alimentator de terminator si tot degeaba.... daca are cineva de vanzare sau vre-o alta sugestie cu ce sa alimentez pedala Pls help! multumesc anticipat!
CernoBill Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 poti sa treci pe la Mikado (undeva pe Calea Bucuresti) sau pe la orice magazin de electronice, si sa-ti iei un alimentator...in general gasesti cu voltaj reglabil, de la 3 la 12 V.cel mai bine ar fi sa gasesti unu' cu curent stabilizat...am inteles ca astea nu baga asa de mult zgomot
BCRich Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ori care transformator/adaptor sau cum vrei sa ii zici cu un amperaj peste 900mA de 9V
Razvan S. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ori care transformator/adaptor sau cum vrei sa ii zici cu un amperaj peste 900mA de 9V de ce de peste? am ala d 300mA de la digitech care alimenteaza8 sau 9 pedale si nu are nici pe dracu...
BCRich Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 de ce de peste? am ala d 300mA de la digitech care alimenteaza8 sau 9 pedale si nu are nici pe dracu... Cu cat e mai mare amperajul cu atat zgomotul de fond e mai mic.E valabil si pentru N.R. pentru ca ai mai putin de invartit pentru reducerea lui.Care e diferenta? incearca la maxim sa vezi ca nu mai ai acelasi distors + ca iti mananca din gain,dist, puterea efectului in general.
ival_chicken Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 eu zic sa mergi cu procesorul cand iti cumperi adaptorul...
Recommended Posts