Alex_Strat69 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 (edited) Va asteptam duminica , 08.06.2008 , la Big Mamu pt un concert cu trupa Stilton . Toata treaba incepe pe la ora 21.00. Biletu - 10 lei . Ne pare rau ca am anuntat asa tarziu dar era programata o alta cantare.Chiar daca din cate stiu eu nu prea se face dduminica cantare la Mamu, speram totusi ca nu ati apucat sa va faceti prea multe planuri de weekend si veti fi acolo pt o seara cu mult rock ! Va asteptam ... Edited June 5, 2008 by Alex_Strat69
Alex_Strat69 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Suus ! Se vor canta piese AC DC , Deep Purple , Bon Jovi , Alice Cupar ( si alice fara par daca e cazu ) , Jimi Hendrix etc ... plus cateva piese proprii cu care pregatim sa scoatem un disc . Venim cu GIGI !!
Un Tobar Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Un concert foarte misto.O trupa foarte buna de care sincer nu auzisem pana acum si sper ca in viitor sa ii mai vad. BRAVO!!!!
midnight rider Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 (edited) F%^&*()_&$#$@!....am uitat Edited June 8, 2008 by midnight rider
Alex_Strat69 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 F%^&*()_&$#$@!....am uitat ! Chiar voiam sa vii .... E , nu-i nik , vor mai fi si alte ocazii ! Chiar destul de reusit concertu , ne-am simtit foarte bine ! Vom reveni cu siguranta , si vom anunta din timp !
Recommended Posts