paul13 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 deci miam luat o scula acu o luna... da nu stiu de ce nu se aude slapul ca la alte modele jazz?? si care poate sami spuna ce model mai exact e
Falling_into_infinity Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cred ca s-ar putea sa fie un SDGR DX300 (am si eu unul). E un model de ibanez coreean cu doze active si fat boost (knobul mai mic). Despre sound ...nu stiu ce sa iti spun, verifica daca nu cumva trebuie schimbata bateria, mie mi se pare ok sunetul de slap. Ca plusuri imi place griff-ul ingust si comod la mina, ca minusuri dozele stock suna destul de plat (asa...cam fara grasime)
paul13 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Cred ca s-ar putea sa fie un SDGR DX300 (am si eu unul). E un model de ibanez coreean cu doze active si fat boost (knobul mai mic). Despre sound ...nu stiu ce sa iti spun, verifica daca nu cumva trebuie schimbata bateria, mie mi se pare ok sunetul de slap. Ca plusuri imi place griff-ul ingust si comod la mina, ca minusuri dozele stock suna destul de plat (asa...cam fara grasime) scrie pe el made in japan..........
gicacontra Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Corzile par terminate, asa e ? Asta nu ar fi prea bine pt slap.
George M. Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 corzile sunt de vina incearca cu elixir, warwick....sa fie din stainless steel si da-ti mai multe medii si inalte
Recommended Posts