www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest fort13
Posted

Daca exista cineva care cunoaste acest PA YAMAHA stage set-large.Pe scurt doresc sa achizitionez acest PA Yamaha .Targhetul este de a l folosii la sala de repetitii si pentru cantari live in cluburi.As vrea parerile voastre.Ma intereseaza raportul calitate pret si daca vi se pare o instalatie buna.Este compus din:-MIXER Yamaha 01V96-Version2 - - BOXE Yamaha C115V Club 2 buc.,-YamahaCW115V 2 buc. - - PUTERI Yamaha P-5000S 2 buc. Contact: bogdancrina@yahoo.com.

Guest fort13
Posted

Inchid acest topic din lipsa de informatie.

Posted

Mixerul digital va suna steril (vai ce ma bucur ca l-am vandut !)

Boxele Yamaha sunt recunoscute ca nefiind prea grozave (am fost finutz aici)

de banii aia mai bine orientati-va spre o instalatie Dynacord second hand !

Posted
Daca exista cineva care cunoaste acest PA YAMAHA stage set-large.Pe scurt doresc sa achizitionez acest PA Yamaha .Targhetul este de a l folosii la sala de repetitii si pentru cantari live in cluburi.As vrea parerile voastre.Ma intereseaza raportul calitate pret si daca vi se pare o instalatie buna.Este compus din:-MIXER Yamaha 01V96-Version2 - - BOXE Yamaha C115V Club 2 buc.,-YamahaCW115V 2 buc. - - PUTERI Yamaha P-5000S 2 buc. Contact: bogdancrina@yahoo.com.

Offtopic, dar nu ma pot abtine: ce inseamna in limba romana "targhet"????

Guest fort13
Posted
Mixerul digital va suna steril (vai ce ma bucur ca l-am vandut !)

Boxele Yamaha sunt recunoscute ca nefiind prea grozave (am fost finutz aici)

de banii aia mai bine orientati-va spre o instalatie Dynacord second hand !

multumesc mult de sfat

Cum pot sa dau de tine? Am multe nelamuriri.Si de unde un Dynacord second?

Posted

0722195275,e deja asa de vehiculat numarul asta pe forum,ca pot sa-l pun la vedere :) sau YM: midnightexpres

Dynacord second nu stiu momentan,ca si eu caut ,m-am decis sa iau un sistem micut,cam cat vroiati si voi de mare.De obicei erau tot felul de oferte,chiar bune,auzeam tot timpul,dar nu ma interesau,acuma cand caut nu gasesc :)