Guest Sharky Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 (edited) Recenzie: http://www.thomann.de/de/esp_ltd_m50.htm Sunet: Foarte bun, dar depinde de amp..adica..eu am un LINE6 spider III de 15w si pot sa zic ca sunetul e super.cu dozele stock Raport calitate/pret: E o chitara buna pt pretul ei, luand in considerare si brandul. Pro: Tremolo system Rosewood fingerboard Contra: Agathis Body Ca o concluzie finala..mi se pare o chitara foarte buna si e destul de buna si pentru incepatori. P.S : Poze in curand. \m/ Edited May 29, 2008 by Sharky
Guest Sharky Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Poze: Scuzati calitatea, sunt facute cu mobilul (Nokia 6131)
blackheart Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 In primul rand Nice guitar!!!! Am si io o intrebare. Am vazut ca pe thomann are si whamy bar. O ai si daca da cum merge? Ma refer mai mult la tipul acesta de tremolo nu neaparat la chitara asta. A mea i cu Floyd Rose (Grosmann copy of esp) si vreau sa stiu cum se comporta si un tremolo ca a tau.
Guest Sharky Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Eu nu prea folosesc tremolo in general. Dar se comporta bine. Tremolo-ul e "vintage tremolo"
Guest zedart0311 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 salut am o chitara identica , nu am mare experienta in cantatul la instrument ce pot spune despre ea ar fi mai degraba defavorabil : de fiecare data cand am incercat sa folosesc tremolo-ul se dezacordeaza ingrozitor pentru un incepator e cam nasol sa trebuiasca sa reacordezi aproape zilnic, poate tine de calitatea coardelor folosite sau anumite reglaje pe care eu unul nu le cunosc, , hardware-ul cam lasa de dorit dar ma rog in banii dati(1000 roni) nu stiu ce ai putea primi desi daca ar fi sa aleg iarasi as merge categoric pe un fixed bridge de calitate superioara ir in bugetul de 1000 de ron gasesti seconduri super , in concluzie nu as arunca cu banii inspre acest instrument
Recommended Posts