CiocanelBloodyCIocanel Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 propuneti niste piese mai faine de bluuueees... cu botleneck in standard tuning... in afara de freebird... (care ma rog nu-i chiar blues dar... you know... ).... ca mi-am facut slide din sticla de pastile... ca m-am plictisit sa ma joc eu in 12 bar blues-uri simple... si de acordat in open g... nu stau... mi-as lua un reghin sa-l tin numa' in open g... fa lumina ca bluesu.... fa ma lumina ca bluesu...
cyfer Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 propuneti niste piese mai faine de bluuueees... cu botleneck in standard tuning... in afara de freebird... (care ma rog nu-i chiar blues dar... you know... ).... ca mi-am facut slide din sticla de pastile... ca m-am plictisit sa ma joc eu in 12 bar blues-uri simple... si de acordat in open g... nu stau... mi-as lua un reghin sa-l tin numa' in open g... fa lumina ca bluesu.... fa ma lumina ca bluesu... Warren Haynes ar fi cel mai cunoscut chitarist care cântã cu slide-ul în standard tuning. Aºa cã fã rost de niºte DVDuri Allman Brothers ºi Govt Mule ºi vezi cum îl foloseºte. Oricum sã ºtii cã acordajul standard te limiteazã destul de mult la slide.
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 va multam frumos la amandoi... mi-am facut damblaua pe ziua de azi
cyfer Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 va multam frumos la amandoi... mi-am facut damblaua pe ziua de azi Cel mai greu ºi important lucru la slide este intonația
Recommended Posts