www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Chitara Electrica Sa-mi Iau?

Recommended Posts

Guest alexa
Posted

vreau sa-mi cumpar o chitara electrica si sincer nu prea stiu ce sa aleg...de fapt....trebuie sa ma hotarasc intre fender si ibanez. :) de curand mi s-a ivit oportunitatea ca cineva sa-mi aduca un deluxe strat din america, dar am ratat ocazia...si acum nu stiu ce sa fac din cauza preturilor mult prea mari de la noi si a calitatii nu foarte bune a chitarilor....ma gandeam sa cumpar un fender HSS standard...dar ma gandesc si la un ibanez rg350ex-bk..chiar nu pot sa ma hotarasc...si apoi mai era o varianta..SH-urile, dar nu stiu pe nimeni care mi-ar putea aduce de afara...voi ce ziceti? :)

Guest Baumwolle
Posted

Of, of. Ce-ai vrea sa canti? Arunca un ochi peste topicurile dedicate. :)

Guest alexa
Posted
Of, of. Ce-ai vrea sa canti? Arunca un ochi peste topicurile dedicate. :)

in general as vrea sa cant rock clasic, ceva hard si ceva blues :)

Guest Baumwolle
Posted

In cazul asta cred ca, desi sunt diferite, atat un Fender Standard Fat Strat cat si un Epiphone Les Paul Standard sunt o alegere la fel de buna, impreuna cu un amplificator pe lampi, de 5 W, pentru acasa si cateva pedale. :)

Posted (edited)

Fender toata ziua :D daca poti sa-ti iei din State, la pretu' de-acolo, fara vama and shit, da-i bataie :P din Ieuropa daca-ti iei, nu iesi mult mai ieftin ca la noi... :)

si cine-a zis ca chitarele din Romanica nu sunt de calitate...?ohooo...bani sa ai... :)

pentru mai multe informatii, cauta si tu prin topicu' "Ce chitara sa imi iau?"...si baga ochiu' si pe la mica publicitate...cine stie de unde sare Bugs Bunny :)

Edited by CernoBill
Posted
in general as vrea sa cant rock clasic, ceva hard si ceva blues :)

aaaaaaa, pai in acest caz am pentru tine o propunere indecenta, lol.... iti pot oferi un Squire Double Fat Strat (in conditie impecabila, cu upgrade la doze, matching strap si husa),.... asta doar daca nu vrei sa dai o gramada pe un Fender.... Squier-u' este acelasi model, adica "Standard Stratocaster", acelasi lemn (alder), si in general F. misto facut (l-am luat din state).. daca ai vreun gind, da msg. ... :)

Posted (edited)
aaaaaaa, pai in acest caz am pentru tine o propunere indecenta, lol.... iti pot oferi un Squire Double Fat Strat (in conditie impecabila, cu upgrade la doze, matching strap si husa),.... asta doar daca nu vrei sa dai o gramada pe un Fender.... Squier-u' este acelasi model, adica "Standard Stratocaster", acelasi lemn (alder), si in general F. misto facut (l-am luat din state).. daca ai vreun gind, da msg. ... :)

nu incercati sa mai prostiti oamenii... squire nu e fender! asa cum epiphone nu e gibson.

de aia e si diferenta de pret. e o chitara decenta, dar... fender e din lemn solid, cel putin ala american...

plus ca nu face nicio diferenta ca e luata din state sau din china direct. e exact acelasi lucru, doar ca poate, in functie de magazin le mai si seteaza vanzatorul. dar in estenta e fix acelasi lucru

Edited by barbarossa
  • 3 weeks later...
Guest alexa
Posted

10x pt sfaturi si propuneri:p.....mi-am luat un fender deluxe roadhouse strat si suna bestial :)