Guest domnul Rig Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Eh eu am jucat si chiar nu e asa de interesant. S-ar putea sa fi fost cam penal fiindca DM-ul nostru inventa o poveste pliiiina de cliseuri care ma cam calcau pe nervi, asa ca nu eram prea cooperant in party (na, doar eram chaotic neutral!). La un Neverwinter pe net m-as baga, sa vad daca gasesc dvd-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Eh eu am jucat si chiar nu e asa de interesant. S-ar putea sa fi fost cam penal fiindca DM-ul nostru inventa o poveste pliiiina de cliseuri care ma cam calcau pe nervi, asa ca nu eram prea cooperant in party (na, doar eram chaotic neutral!). La un Neverwinter pe net m-as baga, sa vad daca gasesc dvd-ul. Da, si eu tot de-asta nu prea m-am bagat. Adica sincer ia mult prea mult timp, pe care l-as putea folosi pentru a juca Neverwinter sau WOW sau ceva, si e nevoie de oameni care sa fie implicati. Am zarurile si cartile dar stau degeaba pe aici. Imi plac insa rpg-urile in care se face roleplay la greu, I hate powergaming, nu sunt deloc atras de omorat chestii pentru xp. Pe serverul de nwn pe care joc acum nu se face xp decat din roleplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NecroticCH Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 (edited) Pacat... Daca stiam dinainte ca exista interes pentru (a)D&D pe forumu' asta poate luam un pachet din Anglia. Se pare ca de aici unii au deja sau au si jucat... curios, nu stiam ca exista si-n Romania. Poate vreun d&dmeet odata? Cunosc regulile ca jucator dar nu am jucat decat variante pe calculator - anume Baldur's Gate 1 si 2. Am un PDF cu aproape tot legat de aDnD (editia a doua). Nu o sa-l impart prin forum c-ar fi caz de uerz. Edited September 3, 2007 by NecroticCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wolverine Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Mi-ar place sa invat si eu. Pana una alta, uitati ceva dragut. Sper sa va placa. Stephen Lynch - D&D --> http://www.youtube.com/watch?v=joylAVP6v5M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Pacat... Daca stiam dinainte ca exista interes pentru (a)D&D pe forumu' asta poate luam un pachet din Anglia. Se pare ca de aici unii au deja sau au si jucat... curios, nu stiam ca exista si-n Romania. Poate vreun d&dmeet odata? Cunosc regulile ca jucator dar nu am jucat decat variante pe calculator - anume Baldur's Gate 1 si 2. Am un PDF cu aproape tot legat de aDnD (editia a doua). Nu o sa-l impart prin forum c-ar fi caz de uerz. Baldur's Gate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 n-am jucat niciodata, dar as juca se anunta vreo intalnire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 In ploiesti jucam de vreo 2 ani si ceva...daca e cineva in trecere dati un semn, se aranjeaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) ma bag la absolut orice joc dinasta mistic, atata timp cat: a)mi se potriveste cu orarul b ) e online PT CA NU TOATA LUMEA LOCUIESTE IN CAPITALAAAA!!! (ma enerveaza al naibii de tare ca sunt exclus de la multe chestii din cauza asta, cu toate ca imi iubesc orashul natal pana la moarte) c)e gratis! Precizez ca nu stiu NIIMIIIICAAA what so ever, despre nici una din chestiile enumerate de voi mai sus!! dupa doar TITLURILE jocurilor + ce-am vazut in Dexter's Lab mi-am format o imagine EXTREM DE VAGA a ceea ce ar trebuii sa fie, iar deocamdata mi se pare F A S C I N A N T! ... multumesc. Edited September 26, 2007 by ciuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Hai ciuci, da si tu 3 milioane si ia cele 3 campanii de Guild Wars si ne facem ghilda de rgc-isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 http://www.wizards.com/default.asp?x=d20/article/srd35 regulile Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Hai ciuci, da si tu 3 milioane si ia cele 3 campanii de Guild Wars si ne facem ghilda de rgc-isti. c)e gratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 E gratis sa-l joci (adica nu e cu abonament), spre deosebire de alte mmorpg-uri ce plac rgc-istilor, da' la ce calitate are jocul merita si mai mult de 100 lei/campanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts