BogdanGuitar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Am un simulator de amp Ibanez VA3(un fel de procesor). Modelul e foarte rar si scos din fabricatie. Daca din intamplare are cineva asa ceva si mai are manualul de utilizare de la el si poate sa mi-l posteze (format pdf sau orice format), as fi recunoscator. Multumesc.
Guest Johnny I Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 pai... ai incercat sa cautzi cu googule??
Guest antwan Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Incearca pe www.ibanez.co.jp. Am vazut ca acum au pus cataloage cu lucruri mai vechi. Cred ca au pus si manualele!
BogdanGuitar Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 am incercat si cu googule si pe siteul oficial, nu am gasit nimic niciunde, de aia am apelat la voi. Din aceasta cauza singura speranta mi-a ramas la unul dintre voi care poate ca are device-ul in cauza. si sincer, siteul ibanez pe partea de support mi se pare auster rau de tot. Va multumesc si rock on!
Cosu Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 BogdanGuitar m-am zbatut sa caut informatii despre aparatul tau si in afara de linkul asta n-am gasit nimic mai consistent : http://www.harmony-central.com/Effects/Dat...tual_Amp-1.html
BogdanGuitar Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 sarumana mult, cosu, pe asta il gasisem si eu, am dat totusi un mail la un tip care a facut o recenzie si din ea mi-am dat seama k avea manualul, dar recenzia e din 1996!. sper sa mai aiba aparatu si sa imi raspunda. ceilalti , care aveau adresa de mail, luasera aparatu second si nu aveau manual, si cei care aveau manual nu isi dadusera adresa de mail acolo. Salut si numa bine.Mersi inca o data.
BogdanGuitar Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Nu mi-a rasp nimeni nimic, dar am gasit in cele din urma manualul pe net, absolut din intamplare, cautand pe google poze cu VA3 sa ii arat unui prieten cum arata Se poate inchide, multumesc!
Recommended Posts