Moisoiu Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 am aflat de cateva zile de trupa kogaion.progressive,muzica medievala,mai multe stiluri...baietii sunt romani.mi-au placut mult si am zis sa va dau si voua.nu cred ca e problema cu copyright-ul,deoarece e un demo.daca va place piesa asta,mai pun.
Cosu Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) E din 1998 piesa. Eu nu mai stiu nimic de ei sau de alte creatii d-ale lor. Pacat. Edited November 27, 2005 by Cosu
Moisoiu Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 am vesti ca s-ar fi reunit.intr-adevar,demoul asta e singura lor creatie.doar 5 piese...
Cosu Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 cand nu stii cauti pe google http://www.google.ro/search?q=define%3Akog...n-US:unofficial
Guest spyked88 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) http://www.zamolxis.ro/modules.php?name=Ne...=article&sid=81 al patrulea rezultat pe gugãl . Muntele ce adãpostea peºtera unde se retrãgea marele preot al geților se numea KogaionÎn Geografia (VII, 3, 5), Strabon scrie: Tot aºa ºi acest munte a fost recunoscut drept sacru ºi astfel îl numeau geții; numele lui, Kogaion, era la fel cu numele râului care curgea alãturi". KOG-A-ION înseamnã "Capul Magnificului", fiind ºi denumirea geticã a Bucegilor, unde se aflã marele cap sculptat, acoperit cu tiara sacrã, cunoscut sub numele de "Sfinxul Românesc". Edited November 27, 2005 by spyked88
Guest om__bun Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) va place sau nu ? mah parerea mea este urmatoarea: -pentru interpretare nota 9...(10 e ptr Dumnezeu...) -pentru impresie...nu spun ca ma injurati.... parerea mea:o piesa interpretata bine..dar pe care nu o s-o ascult mai mult de o data......pt ca nu imi spune nimik... Edited November 27, 2005 by om__bun
mc.chiken Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 offtopic: Scuze ca intervin Pt Moisoiu: Poate intrii si tu putin pe Messenger, vb putin si gata plssss. Te-am vazut activ aici si de-aia am zis...
Gix Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Am ascultat si eu piesa. Mi-a produs ceva emotie titlul threadului... si eu m-am gandit imediat la Sfinx-ul lui Aldea dar baietii sunt intr-o alta directie. Foarte interesant ce canta ei - dar prea putin romanesc sau "dacic". Prima impresie: cam "reci".
Recommended Posts