dani Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 salutare!!! am nevoie urgent de cateva sisteme de prindere pt case-uri:( nu gasesc nicaieri in galati...si bag mana in foc ca nici un bucuresti nu sunt. sper sa stiti despre ce vorbesc ..daca nu pun un link. daca aveti pe acasa sau stiti de unde se pot cumpara in bucuresti sau ori unde(romania)...va rog anuntati-ma plz:) pot fi 2, pot fi 4-6-8-10 ori cate....ca am nevoie mai mereu de ele:) numai bine..Dani aici, pm, la morcov_inc ori la 0745.366.404...ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Ai incercat la brico, metro, etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 hmmm...am gasit in practiker niste chestii:(dar nu sunt atat de bune.Adica...nush cum sa explic...partea aia care seamana cu un carlig nu se prinde in linie dreapta cu cealalta ci la un unghi de 90 grade...adica pe colt:(si daca le iau..tre sa le bat la ciocan si sunt si al naibii de scumpe, 90 de mii bucata:( nu aveti nimeni ?...de la geamantane vechi...un sistem de prindere...nu neaparat ca cel pe care l-am pus ex.ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 sunt cutii vechi sau geamantane care au asha ceva:)poate are cineva:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Si de ce nu comanzi de la Thomann, sau si mai bine de la Stew mac mai multe sa ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 pai de ce nu dai comanda... la pretul din link...iesi la 5 lei bucata cu tot cu transport (pt 20 de buc) so? adica...e mai rau cand nu ai de unde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 asha e:)insa am nevoie urgenta...si am ramas fara:)am terminat de facut un pedalier si un case si imi trebuie:)cred caosa comand pana la urma...asta e:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts