carramba Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ultima srofa e cel putin bestiala...pot s-o folosesc ca motto?
apocalipsa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ultima srofa e cel putin bestiala...pot s-o folosesc ca motto? yap! ))))
Guest Adi Sabau Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 (edited) Parfum Buna dimineata .. iara. Multe vad c-ati scris p'aici. Unii scriu despre chitara, Altii scriu despre bunici, Unii despre lucruri sfinte, Altii despre porcarii. Mari stapani peste cuvinte In valtoarea lumii vii! Ma imbie iar condeiul Sa mai stau cu voi la zbor. Fiin'c-a scrie poezie Evident ca e usor... (!!!) ...... Insa altul e motivul Pentru care vin acum: Topicul acesta tra' sa Fie dat iar cu parfum. Zic asa .. ca-mi place mie: (Si zic asta cu un scop ...) Subiectul "Poezie" Tra' sa stea mereu in top! Va salut, in mare graba. (Traba sa ma culc acum) ................................. Nu uitati, de n-aveti treaba: ... dati pe forum cu parfum ...!!!! Edited October 11, 2008 by Adi Sabau
apocalipsa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 din cauza precum si pentru ca forumu acesta in aceasta etapa a vietzii lui e cam letargic si prea anorexic propun urmatoarea cap de opera: Introflaxie Fata mea e portofel Isi baga lumea in el Are niste ochi adanci Ca sa-i vezi te-arunci pe branci Ca s-o pipai e usor E subtire ca un pai Te fumeaza cu malai Fata mea e cracanel N-as dori chiar nimanui sa o aive pe acasa decat daca poate parca ai o gaura in barca P.S. anul geriatric al lui Sarsaila va saluta si va asteapta in epistemiologica urmatoare...
Cursedone Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 din cauza precum si pentru ca forumu acesta in aceasta etapa a vietzii lui e cam letargic si prea anorexic propun urmatoarea cap de opera: Introflaxie Fata mea e portofel Isi baga lumea in el Are niste ochi adanci Ca sa-i vezi te-arunci pe branci Ca s-o pipai e usor E subtire ca un pai Te fumeaza cu malai Fata mea e cracanel N-as dori chiar nimanui sa o aive pe acasa decat daca poate parca ai o gaura in barca P.S. anul geriatric al lui Sarsaila va saluta si va asteapta in epistemiologica urmatoare... :)
Guest Adi Sabau Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 (edited) ................ va dau doar flori ba boule! P.S. Astept provincia! Dragul meu, Apocalipsa, Iti raspund cu detasare: Nimeni nu-ti va duce lipsa De-ti iei concediu la mare. Voi, ferentaristi notorii, Plini de ifose si gratii, Traiti clipe iluzorii Peste timpul astei natii. Poate nu esti tu de vina. Ci sistemu-n care esti ..! ......... Nu pricepi ? .. N-are valoare Nimic ce-i din bucuresti ..!!! Edited November 10, 2008 by Adi Sabau
apocalipsa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 (edited) sub o groapa, sub o placa e poarta spre un alt taram in care cai au coarne si zboara fleasca prin aer dar tu, fiul meu fii drept si bun cu cei din jurul tau nu te teme ca zeii se vor uita la tine ca la o flegma pe umarul lor Morala: daca porcii ar zbura, este clar, nu-i lumea ta Edited November 14, 2008 by apocalipsa
apocalipsa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Pistonasul croitorului cel mic priveste-ma un ceas sau chiar un centimetrul pe pantalon pe cracul drept si vei ghice in scamele ecvestre basorelifuri fara de concept aseara te-am visat chiar in surdina tanjind prin sarme in profil aveai un zambet de maestrul suflat cu aer pe pistil labutzele-ti miscau o manivela ceva chiar tehnic prin ecou si ochiul cald al pietrei era la gatul tau un pui de bibelou pareai pierdut/a des prin buzunare fara sa simt de unde vii pareai o bomba plina ochi cu voma diafana de betii azi am trecut pe strada ta din lumea paralela-n care stai timpul curgea incet pana cand s-a oprit lasand loc tunelului care ne poarta poate pe celalalt crac cracul drept
Psyche Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 "E usor a scrie versuri Cand nimic nu ai a spune..." pentru ciclu (unor persoane masculine): si cuvintele ar rade de'ar fi astfel asezate printre randurile hade se citeste'a ta etate...
apocalipsa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 e usor sa fii bun cand mananci carne de tun cand nu asculti la stetoscop dopul de ceara din alte galaxii cand o face plopu pere atunci o sa iasa alte mere
Psyche Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 consumand carne de tun multi s'au dat pe metale. de vrei sa fi asa bun... citeste din manuale!
Guest Adi Sabau Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 e usor sa fii buncand mananci dopul de ceara din alte galaxii .. si rachita micsunele ... Apropo de chestia asta ..., .... Relativ la centimetrul ...: Vreau sa-ti spun ca cea mai buna Palarie-i tot din fetrul ..!!!!!!!! P.S. Daca vei pricepe'acuma (Desi ma cam indoiesc..!) Ca eu cochetez cu gluma .. "Multe posturi iti doresc ..!" Am retineri .. Dar le tin Pentru mine (cel putin)
apocalipsa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a cazut luna din cer pe-un gratar cu mici din fier far din timp sa ne anunte ca i-e foame doar de sange
Fictum Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ma scuzati ca intervin, Asta-i cearta cu venin? Sau e doar amuzament, Va intzepati consistent... E usor a scrie versuri, Dar eu nu ma prea pricep, Asa ca termin textul, Si incerc sa fiu *terestru. *terestru="cu picioarele pe pamant"-nu am gasit alta rima
Psyche Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 sfarsitul prevad unii blocati in tastatura, si doar de gura lumii ei scriu maculatura.
apocalipsa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 (edited) Din adancul filelor de poveste din borcanul cu magiun a iesit un manager ce calatorea peste zari si mari pana in lumea imparatului de cacao vazand el ca prin acele pustietati lumea o duce asa de bine facu cale intoarsa si hotara in adancul inimii lui ca e cel mai grozav om de tinichea ajuns in casa parinteasca spanul ii trase un glont in cap morala: orice ai face ajungi exact de unde ai plecat, toti sunteti egali in fata cufarului. D'alea profunde In cea dintai zi a lui Maestrul zen decise ca e prea batran sa se nasca Afara era lumina si frig Edited November 20, 2008 by apocalipsa
DraculVaDomni Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ma scuzati ca intervin,Asta-i cearta cu venin? Sau e doar amuzament, Va intzepati consistent... E usor a scrie versuri, Dar eu nu ma prea pricep, Asa ca termin textul, Si incerc sa fiu *terestru. *terestru="cu picioarele pe pamant"-nu am gasit alta rima Super poezia asta
korko Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 De ce plang chitarile?(inspirata din folklor ) Discoteca-i cea mai mare Discoteca-i cea mai tare Ia masina din parcare Scoate doua celulare Urca-te in masina Sau in limuzina Cand ti-ai luat inele Te mandreai cu ele Fara sunet de chitare Tantza tantza-i cea mai tare Fara pene , procesoare Cu dj-ul mergi la mare Boxa tre' sa fie mare Sa se-auda basu' tare Nu ne trebe toba mare Nu ne trebe toba mica Uite trece o gagica Scoate 3 celulare Ca sa nu pleci pe carare Nu-ti trebuie tremolo Ca sa fii un gigolo Sau sa stii arpegii Ca sa faci ravagii Si asculta Backstreet Boys Sa iti placa de Brazi Pitzi Sau Tokio Hotel Nu askulta noise O sa fii rebel Nu fii boschetar Scoate un bistar Scopul e sa fii Cel mai mare cocalar Aici urmeaza o parte instrumentala : Tanz tanz tanz tanz....etc Si ca la final sa ascultam cu totii Hippidy dippidy hop Hop in plop Sa nu ascultam rock Ca ne doare la mijloc Sa ascultam rave Ca doar toti venim din cave Sa ne placa la toti rap Sa umblam cu toti in gip Si sa fim cu totii hip Sau sa fim chiar hippy Geaca de piele nu-i buna Sau tintele de metale Muschiul tre' sa fie mare Ca sa faci ce vrea muschiu' tau.......
apocalipsa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 (edited) de ce plang tambalele (expirata din Romania) hop s-asa pe burta mea sta direct gagica ta un ilustru manechin cu sampania in vin stai asa putin tambal ca-ti iau coarda de metal sa ma joc s-o strangulez cum o faci cu-n titirez hop s-asa tango! Edited November 29, 2008 by apocalipsa
korko Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ...continuare Tisk , tisk..... Nu e sunet de tzambale Woofer-ul se-aude tare Si mai bine cantzi metale Coarda are folos mai mare... Strangularea nu e buna Intzepatul nici atat Cand tu strangulezi gagica Potzi avea un nod in gat Screams , screams..... Si-acum c-am terminat Ma duc iarasi la cantat Si bag riff pe mi-ul gros Ca sa sune mai frumos
Guest Izzy Waan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 bai fratilor dar aveti mult timp liber, nu gluma......
apocalipsa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nu e vba de timp liber. e vorba doar de exercitiu de imaginatie. ceea ce cam lipseste prin capu multora fie ei si forumisti.
Guest Izzy Waan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evident ca am observat si eu lipsa de imaginatie de care vorbesti......
Guest hermina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Iarna, iarna ... A sosit iarna De peste mari si tari Cu vanturile friguroase Si geroase. A inceput dansul Fulgilor de nea Si fiecare fulg Este o stea mica, mititica Si subtirica, Formand o plapuma Alba si suava. Brazii sunt impodobiti Cu cate o floare alba de zapada Stralucitoare si clopotei Frumusei care arata Nemaipomeniti si vrajiti. Seara s-a lasat peste satul Adormit si obosit De atatea peripetii si minunatii. Numai eu ma uitam la geam Si privind stelele Mereu ma-ntrebam Cate-o fi ele? Apoi ma uitam la luna Si spuneam: " Noapte buna! " P.S : ianuarie 2006
Horil Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Iarna, iarna ... A sosit iarna De peste mari si tari Cu vanturile friguroase Si geroase. A inceput dansul Fulgilor de nea Si fiecare fulg Este o stea mica, mititica Si subtirica, Formand o plapuma Alba si suava. Brazii sunt impodobiti Cu cate o floare alba de zapada Stralucitoare si clopotei Frumusei care arata Nemaipomeniti si vrajiti. Seara s-a lasat peste satul Adormit si obosit De atatea peripetii si minunatii. Numai eu ma uitam la geam Si privind stelele Mereu ma-ntrebam Cate-o fi ele? Apoi ma uitam la luna Si spuneam: " Noapte buna! " P.S : ianuarie 2006 Cu parere de rau, dar textul tãu îi "cliºeic", dacã mã-nțelegi. Mai incearcã...
Vladimir Tepes Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 haideti numai poezii de dragoste si romante de pahar? una de hard-coreala nu exista? eu nu sunt poet dar tare as vrea sa aud una care sa descrie vre-o amintire din morga spitalului sau din carciuma de pe ultia satului romanesc
Guest hermina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Cu parere de rau, dar textul tãu îi "cliºeic", dacã mã-nțelegi. Mai incearcã... ok ai perfecta dreptate este un text de la 11 ani pe care l-am postat doar pentru ca se potriveste cu frigul de afara. Uite acum un text de la 14 ani pe care initial nu am vrut sa-l postez si pt care sper sa nu fiu aspru criticata "D. Copilarie, am crezut ca vei dura o vesnicie Ca nimic din toate acestea n-aveau sa fie Exact cum nu-mi doream eu. Am crezut ca voi pluti mereu In valul de bucurie al inocentei, Insa n-am stiut ca o furtuna Avea de gand sa-mi lase o urma A pedepsei Timpului... Credeam ca as fi ramas asa Zi de zi cum ma stiam Insa nu imi dadeam seama Ca orice petala de-a mea Se putea sfasia Si se putea lasa in bratele vantului Pana ce atingea fasii ale pamantului Si oricat as fi vrut s-o pun la loc, Nu stiam ca nu pot Caci o particica din sufletul ei A pierit si se afla intr-un maret tei Ce tot avea sa prinda radacini Dincolo de orice margini...
Horil Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ok ai perfecta dreptate este un text de la 11 ani pe care l-am postat doar pentru ca se potriveste cu frigul de afara. Uite acum un text de la 14 ani pe care initial nu am vrut sa-l postez si pt care sper sa nu fiu aspru criticata "D. Copilarie, am crezut ca vei dura o vesnicie Ca nimic din toate acestea n-aveau sa fie Exact cum nu-mi doream eu. Am crezut ca voi pluti mereu In valul de bucurie al inocentei, Insa n-am stiut ca o furtuna Avea de gand sa-mi lase o urma A pedepsei Timpului... Credeam ca as fi ramas asa Zi de zi cum ma stiam Insa nu imi dadeam seama Ca orice petala de-a mea Se putea sfasia Si se putea lasa in bratele vantului Pana ce atingea fasii ale pamantului Si oricat as fi vrut s-o pun la loc, Nu stiam ca nu pot Caci o particica din sufletul ei A pierit si se afla intr-un maret tei Ce tot avea sa prinda radacini Dincolo de orice margini... OK... cu parere de rau, tot "cliseica" este. Imi pare rau de faptul ca n-ai reusit sa intregistrezi vreun progres. Poate este doar un text neinspirat. Asta este totusi doar parerea mea. Eu nu vad nimic poetic in textul tau, ok, ai "plutire in valul inocentei", "pedeapsa timpului" legata de copilarie, "petale" - parti... imaginile tale nu sunt "consistente", nu stiu cum sa-ti spun, nu transmit destul, sunt doar puse acolo si izolate. Si da, cum ziceam, sunt destul de comune. Macar puteai sa dezvolti una din ele, sa-i dai ceva din tine, ceva nu neaparat personal, dar original si poetic, eu stiu... Multe cuvinte pentru prea putine lucruri transmise, dupa parerea mea. Poti sa mai faci economie de cuvinte si sa scoti rimele "siropoase".
apocalipsa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a venit iarna a nins cu funingine si azi brazii au murit demult in casele oamenilor imbuibati cu animale si crezand in diverse fantezii scriu aceasta scrisoare de adio pentru urmatoarea specie de retardati care va popula pamantul ENGAGE! INSTANTANEU Azi-noapte stateam la fereastra si s-a spart
Recommended Posts