carramba Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pana la apoca ne mananca lipsa...Ce zici domnu'Dan?
Metabog Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Citate din memorie:Horatiu ''Ce vrei femeie prea demna de elefantii cei negrii In sezutul tau sfrijit un hau spurcat ca la o vaca ai'' Arghezi: ''Si-a dezvelit cand a sarit(Tinca),bujorul negru si fetia, Parca s-a-nchis si s-a deschis cutia unui giuvaier de sange, Ai pune gura si-ai strange.'' Pana la apoca ne mananca lipsa...Ce zici domnu'Dan? LMAO. Eu de-abia acum am vazut thread-ul, o sa caut sa vad ce am scris mai de mult.
Guest arkanosi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 nu este chiar o poezie mai mult sentimente scrise ... Dorinta si blestemul... Sufletul meu simte durerea... simte durerea in momentul in care viseaza la tine ... in momentul in care stiu ca nu te pot avea dar sunt mort dupa tine te vreau... In fiecare minut din zi nu ma gandesc decat la tine... la ce as putea face ca sa te fac sa observi faptul ca exist... nu stiu ce as putea sa fac... la cine sa apelez... Nu pot dormi seara stau cu capul pe perna cu lumina stinsa, cu palpaitul felinarelor de afara care isi astern lumina pe peretele din dreapta mea... ma gandesc la tine... ma gandesc ca te mult as vrea sa te pot saruta macar o data... chiar daca nu ar insemna nimic. Vreau sa simti dragostea mea ... vreau ... eu vreau multe de la viata dar stiu ca doar putine din aceste lucruri se vor implini... insa cel mai mult imi doresc sa te am pe tine... Nu ma mai pot opri... sunt fermecat de tine din ziua in care te-am vazut prima data ... am cazut pe jos si ma uitat la tine cum ai venit de pe banca pe care stateai si m-ai ajutat sa ma ridic... Nu stiu cum voi mai suporta acest lucru ... mi-as da si viata pentru tine... este deja prea mult... dar niciodata nu voi renunta la tine... chiar daca voi avea pe altcineva... Aceasta este soarta mea... daca as putea Doamne! Te rog!... as abandona toate lucrurile bune pe care le am doar ca sa ma placi, sa ma observi, sa vezi cat de mult pot tine la tine... PS: daca mai vreti sa mai cititi cate ceva uitati-va pe blogu meu ca am o tona de chestii pe acolo...(scuzati greshelile de scris dar niciodata nu stau sa corectez ce scriu ...)... http://falensk8er.blogspot.com
apocalipsa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 post scriptum ai intarziat la judecata de apoi nu e nici o problema vii data viitoare
Deagu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 post scriptum ai intarziat la judecata de apoi nu e nici o problema vii data viitoare ehei,unde-i"ciobanie curata"de-altadata! ai cam iesit din forma...
apocalipsa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dimpotriva cred ca sunt in mare forma. :d
Guest Adi Sabau Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dimpotriva cred ca sunt in mare forma. :) Esti in forma, dar nu-n fond! Uite ce iti spun eu tie: Cum Patratul este Rond, Ciobania-i Poezie ... ..!
apocalipsa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) lasa-te ba calcat de senile desi imi place sa nu ma **** contra vantului si sunt pentru toleranta sonora si ideatica acum ajuns la varsta maturitatii etc etc deci daca iti scoti copii pe strada ii bat cu oglinda retrovizoare pana lesina porma ma vei obliga, ma vei ruga sa ii avortezi hoarde intregi de tancuri vor trece peste tine si peste avortonii tai plini de fond lasand in urma o dara care se oxideaza rapid p.s. orice neasemanare cu oricine este pur intamplatoare, nerecomandat minorelor, a se citi dimineata inainte de a veni acasa Edited September 3, 2009 by apocalipsa
Deagu Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 lasa-te ba calcat de senile desi imi place sa nu ma **** contra vantului si sunt pentru toleranta sonora si ideatica acum ajuns la varsta maturitatii etc etc deci daca iti scoti copii pe strada ii bat cu oglinda retrovizoare pana lesina porma ma vei obliga, ma vei ruga sa ii avortezi hoarde intregi de tancuri vor trece peste tine si peste avortonii tai plini de fond lasand in urma o dara care se oxideaza rapid p.s. orice neasemanare cu oricine este pur intamplatoare, nerecomandat minorelor, a se citi dimineata inainte de a veni acasa Daca ai vrea s-o transpui intr-o cheie mai de "salon",asa...material ai,da'ar fi mult al dracu'de munca...Daca nu las-o asa...Ce piesa tare ar face un hiphapar din ea!
Guest Adi Sabau Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) Dane, mah, in piulla mea, Vezi-ti tu de-alba cenusa! Ce-ti bagi nasul ca un bou In oala, fara manusa? Daca vrei s-avem context, Caut-un subiect notoriu. Nu mai pune-a proasta text Violent si iluzoriu! Nu vezi bine? Sau te te crezi Vreun poet fara scrupule? Tu esti VIP ..? Ma faci sa rad!! ( .. vers la liberea ta alegere!!) Edited September 4, 2009 by Adi Sabau
Guest nofuckdotcom Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Insomnia - initial era despre migrena dar a deviat de la subiect. enjoy! Sa ma vaitai as putea Toata seara, cat e ea N-are cine sa opreasca Greierii din curtea mea Totul parca e facut Pe timpane sa m-apese Si urechile-n absurd Cu zgomot sa le indese Lumanarea de pe masa Un luceafar, un bastard Ce-mi invaluie tavanul Intr-o fasa de stindard Si imi pun toata speranta In suflarea vantului Caci lumina-i orbitoare Nu-mi da cale somnului
Guest Adi Sabau Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Insomnia - initial era despre migrena dar a deviat de la subiect. enjoy! Sa ma vaitai as putea Toata seara, cat e ea N-are cine sa opreasca Greierii din curtea mea Totul parca e facut Pe timpane sa m-apese Si urechile-n absurd Cu zgomot sa le indese Lumanarea de pe masa Un luceafar, un bastard Ce-mi invaluie tavanul Intr-o fasa de stindard Si imi pun toata speranta In suflarea vantului Caci lumina-i orbitoare Nu-mi da cale somnului Asta, zau, imi aminteste De muscata mea din glastra, Care noaptea se trezeste. (Greierul e sub fereastra ..!) Nu m-ar deranja acuma Nici ca rad; nici vreo idila Dac-ar fi sa se intample. Dar de mine .. imi e mila ..! Stau cu ochiul cat o ceapa Si ma-ntreb mereu "de ce?" Nu-i de-ajuns ca noaptea-ntreaga Activez pe RGC ...? ..
Deagu Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dane, mah, in piulla mea,Vezi-ti tu de-alba cenusa! Ce-ti bagi nasul ca un bou In oala, fara manusa? Daca vrei s-avem context, Caut-un subiect notoriu. Nu mai pune-a proasta text Violent si iluzoriu! Nu vezi bine? Sau te te crezi Vreun poet fara scrupule? Tu esti VIP ..? Ma faci sa rad!! ( .. vers la liberea ta alegere!!) Fii bun te rog si completeaza ultima strofa ca nu pot sa dorm noaptea...
apocalipsa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 (edited) "numai zana maselutza arunca cu pipi in toate partile" citat din mine. Edited September 9, 2009 by apocalipsa
Guest Adi Sabau Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Fii bun te rog si completeaza ultima strofa ca nu pot sa dorm noaptea... Dan al Apocalipsei a punctat foarte bine si trebuie felicitat. Un vers potrivit, la locul potrivit ...!
Guest nofuckdotcom Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Asta, zau, imi amintesteDe muscata mea din glastra, Care noaptea se trezeste. (Greierul e sub fereastra ..!) Nu m-ar deranja acuma Nici ca rad; nici vreo idila Dac-ar fi sa se intample. Dar de mine .. imi e mila ..! Stau cu ochiul cat o ceapa Si ma-ntreb mereu "de ce?" Nu-i de-ajuns ca noaptea-ntreaga Activez pe RGC ...? .. ceasul meu de pe perete se inmoaie Dalicesc somnul meu de altadata nu pot sa mi-l mai gasesc dar cu toate ca nu vrea noptile-i vor fi mirese de trupul sau de fiinta sa nu pare sa ii mai pese nu chiar...dar cand mai scriu cate ceva am grija sa le postez si aici
Guest Adi Sabau Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 (edited) ceasul meu de pe peretese inmoaie Dalicesc somnul meu de altadata nu pot sa mi-l mai gasesc dar cu toate ca nu vrea noptile-i vor fi mirese de trupul sau de fiinta sa nu pare sa ii mai pese Am remarcat acum, sa stii, Ca insomnia te apasa. Asa cum ceasul lui Dali Se scurge moale, de pe masa. Nadajduiesc ca intr-o zi (Sau intr-o noapte, cand e luna) S-avem iar somnul de copii. Ce bine-ar fi . Uff .. noapte buna! Edited September 10, 2009 by Adi Sabau
Guest nofuckdotcom Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Am remarcat acum, sa stii,Ca insomnia te apasa. Asa cum ceasul lui Dali Se scurge moale, de pe masa. Nadajduiesc ca intr-o zi (Sau intr-o noapte, cand e luna) S-avem iar somnul de copii. Ce bine-ar fi . Uff .. noapte buna! "saru'mana")
Guest geneza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Atemporal Simt cum mã apasã Privirea ta, Zeule! Ar trebui sã îmi bag capul in nisip Sa nu îmi mai anulezi concertele. - pentru toți Zeii, dar mai ales pentru EL.
apocalipsa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 (edited) Atemporal Simt cum mã apasã Privirea ta, Zeule! Ar trebui sã îmi bag capul in nisip Sa nu îmi mai anulezi concertele. - pentru to?i Zeii, dar mai ales pentru EL. Dragu' meu zeu, Stiu ca nu am mai auzit de tine de mult. Tin bine minte cu ce te ocupai acum. In locul tau, m-as duce dreaq sa te culc. - pentru El, zeul retaliator, sub a carui privire toate mucoasele curg pe ele. Edited September 15, 2009 by apocalipsa
Guest Adi Sabau Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dane, baaaai, da' rapid mai dadusi Edit ...!! .. Texut celalalt era mai amuzant ...
apocalipsa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dane, baaaai, da' rapid mai dadusi Edit ...!! .. Texut celalalt era mai amuzant ... ambele sunt amuzante. din fericire zeul ala nu intra pe topicul de poezie
apocalipsa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Old school suka A inceput scoala Apuca ma de ceva Apuca-ma de-un copanel Apuca-te de laba mea.
apocalipsa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 eu sunt pe principiul: decat sa iasa sange mai bine sa iasa ciocolata din durere. ))
Guest Adi Sabau Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 (edited) ... Edited September 16, 2009 by Adi Sabau
apocalipsa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 (edited) Viziune ereditara Totul este simplu deci Viata e ceea ce este Noi traim intr-o poveste Cu rahat de lilieci Cine esti nu mai conteaza Totul e sa fii util Noi traim intr-o poveste Ca un crocodil in Nil Lupul de pe deal se uita Dupa un cioban cu bani Este tot ce adoreaza Un sablon du gologani Simt aici ca peste ani E alt sat de sobolani Alta fapta-alta poveste Care-a fost va fi si este E o lume chiar de vis cu betoane in plictis Printre care sobolani Stau si beau de secoli ani Viata e ceea ce este Mi-a spus mie cineva Lume vino din poveste N-astepta sa pot visa Edited September 16, 2009 by apocalipsa
Guest Adi Sabau Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Viziune ereditara Totul este simplu deci Viata e ceea ce este Noi traim intr-o poveste Cu rahat de lilieci. Cine esti nu mai conteaza Totul e sa fii util Noi traim intr-o poveste Ca un crocodil in Nil. Lupul de pe deal se uita Dupa un cioban cu bani Este tot ce adoreaza Un sablon cu gologani. Simt aici ca peste ani E alt sat de sobolani. Alta fapta-alta poveste Care-a fost va fi si este. E o lume chiar de vis Cu betoane in plictis Printre care sobolani Stau si beau de secoli ani ............... Viata e ceea ce este (Mi-a spus mie cineva) Lume, vino din poveste! N-astepta sa pot visa. Frumos ...!!! As mai vrea s-adaug o fraza Despre cum traim in Nil: Sus, exista Ra. Conteaza Sa-ntelegi ce vrea. Subtil, Ne invata ca pacatul Poate fi si convertit. Niciodata necuratul Nu va castiga cinstit. Ne-am nascut cu optiunea De-a fi rai sau de-a fi buni. Ce-avem de ales (?) - din doua Incredibile minuni ..?!! Suntem albi sau suntem negri? Da, traim intr-o poveste! Are sens sa fim integri ..? Cred ca da! .. sau? .. asa este?
le_albusier Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Frumos ...!!! As mai vrea s-adaug o fraza Despre cum traim in Nil: Sus, exista Ra. Conteaza Sa-ntelegi ce vrea. Subtil, Ne invata ca pacatul Poate fi si convertit. Niciodata necuratul Nu va castiga cinstit. Ne-am nascut cu optiunea De-a fi rai sau de-a fi buni. Ce-avem de ales (?) - din doua Incredibile minuni ..?!! Suntem albi sau suntem negri? Da, traim intr-o poveste! Are sens sa fim integri ..? Cred ca da! .. sau? .. asa este? Horse manure, old chap!
apocalipsa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 daca esti in spatiul cosmic Ra nu e sus. acolo este alte coordonate. depinde cum o iei.
Recommended Posts