Guest Adriani Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Vineri 20 iunie, ora 21.00 va asteptam la Club Big Mamou pentru o prima reprezentatie live a Nationalei de Rock 2008. Invitati surpriza ! Keep On Rockin' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 filmari cu castigatorii ceva?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adriani Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 filmari cu castigatorii ceva?! Cat de curand. Am fost destul de ocupat cu incheierea anului scolar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adriani Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Vineri, 20 iunie la ora 21.30, concert Nationala de Rock la Club Big Mamou. Vor presta: Andrei Sora ( Marele Premiu 2007 ), Andrei Manea (Marele Premiu 2008 ) si Adi Manolovici Syndikate Keep On Rockin' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matt Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Vineri, 20 iunie la ora 21.30, concert Nationala de Rock la Club Big Mamou. Vor presta: Andrei Sora ( Marele Premiu 2007 ), Andrei Manea (Marele Premiu 2008 ) si Adi Manolovici Syndikate Keep On Rockin' ! inca asteptam filmarile alea :-" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NationaladeRock Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 inca asteptam filmarile alea :-" Filmarile sunt la adresa: http://www.youtube.com/NationaladeRock Spor la vizionat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 din ce am ascultat..probleme mari de pitch la toti concurentii. parca a fost mai ridicat nivelul anul trecut. eniuei..felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Am fost la doua concerte Ady Manolovici + Nationala de Rock la Costinesti, si am fost placut impresionat. Felicitari inca o data celor doi castigatori ai Nationalei de Rock. Ceea ce m-a "dezamagit" putin, a fost volumul chitarelor celor doi(era, evident, mult prea mic; mai ales in White Horse, unde m-a cam surzit half-stack-ul domnului Manolovici ). M-am bucurat ca la final am reusit sa fac o poza cu domnul Manolovici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts