Razvan S. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nume echipament - Seymour Duncan , Sh-6 Distortion Pret - parca 270 Ron noua De la cine / De unde a fost cumparat - Comandata la Muzikia din Timisoara Caracteristici - Pai, avand in vedere ca Testament au in bridge aceasta doza si dat fiind numele ei ,,Distortion" e destul de clar cum este...nu se preteaza bine pt blues singura, eventual cu doza de neck/middle impreuna...crunchy very clean bright sound, punk/ metal dastea. Polii sunt ajustabili Cum suna / Cum se comporta - are un sunet destul de echilibrat, eu cant mult thrash si shred si se preteaza, suna mai ok cu chitara acordata mai jos la palm mutes, armonicile ies foarte bine, it squeals nicely Parti bune / Parti rele - parca totusi output-ul e cam mare fata de cum ma asteptam sa fie, dar e ok Impresie generala - Nota 8.5-9
Guest cormoran Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nume echipament - Seymour Duncan , Sh-6 Distortion Pret - parca 270 Ron noua De la cine / De unde a fost cumparat - Comandata la Muzikia din Timisoara Caracteristici - Pai, avand in vedere ca Testament au in bridge aceasta doza si dat fiind numele ei ,,Distortion" e destul de clar cum este...nu se preteaza bine pt blues singura, eventual cu doza de neck/middle impreuna...crunchy very clean bright sound, punk/ metal dastea. Polii sunt ajustabili Cum suna / Cum se comporta - are un sunet destul de echilibrat, eu cant mult thrash si shred si se preteaza, suna mai ok cu chitara acordata mai jos la palm mutes, armonicile ies foarte bine, it squeals nicely Parti bune / Parti rele - parca totusi output-ul e cam mare fata de cum ma asteptam sa fie, dar e ok Impresie generala - Nota 8.5-9 poti te rog sa pui aici un fragment cantat, sa vad cum suna!? as vrea sa imi cumpar si eu un SH-6. ma intereseaza cat de curat suna la riff-uri rapide. merci!
Vladimir Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Eu am doza asta si cant in drob B, Razvi stie dar tu ii dai 9, eu as zice ca merita un 6.5 daca tu ii dai mai mult argumenteaza de ce
Cursedone Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Eu am doza asta si cant in drob B, Razvi stie ca Amon Amarth dozele SD mi se par foarte bune pentru ce ofera, dar pretul lor mi se pare un pic prea ridicat... daca vreti doze chiar si de 3-4 ori mai ieftine si mult peste majoritatea dozelor stock de pe chitarile de brand, incercati GFS.
Vladimir Tepes Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Trebuie sa ma invart mai mult pe langa topicurile si replayurile tale, asa poate economisesc si eu ceva banuti ca Amon Amarth dozele SD mi se par foarte bune pentru ce ofera, dar pretul lor mi se pare un pic prea ridicat... daca vreti doze chiar si de 3-4 ori mai ieftine si mult peste majoritatea dozelor stock de pe chitarile de brand, incercati GFS.
Cursedone Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 cauta pe youtube GFS Crunchy Rails sau Power Rails, o sa vezi la ce ma refer a si mai uite si aici un sunet fantastic cu doze GFS VEH(vintage extra hot) http://www.youtube.com/watch?v=stoEyrW-anY
Recommended Posts