Mosh Craciun Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Mai bine il arunci de pe casa, decat sa instalezi porcaria aia de Linux ... Am lucrat ceva timp in Linux, si in afara de pinguri,scripturi si traceroute-uri , nu prea ai ce sa faci ... Este o lume gratuita, plina de programe ciudate care nu (prea) merg , facute de pustani virgini, sau poate chiar de persoane ilustre din comunitatea Gay. Nu preaslavesc XP-ul, Doamne-fereste, dar eu nu am NICIO PROBLEMA cu el. De cand a aparut. Scuze daca am jignit pe careva, dar cred ca este corect ce zic. Arati-mi un studio care lucreaza pe Linux, si imi retrag cuvintele. Si, ca solutie, incearca inlocuirea succesiva a componentelor banuite de defect (RAM si Hard-Disk, in primul rand), cu altele care merg sigur. Numai asa ai sansa sa le strici si pe cele bune Poate ca ar trebui sa te gandesti la un calculator serios. Vezi aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...mp;#entry229342 Bafta. nush de unde ai tras tu concluzia ''Este o lume gratuita, plina de programe ciudate care nu (prea) merg , facute de pustani virgini, sau poate chiar de persoane ilustre din comunitatea Gay.'' Pustanii aia virgini is de X ori mai inteligenti ca tine si nu se lauda.gay-i aia f***t femei cand inca iti faceai(iti faci) laba in baie la revistele ce le-ai vazut la chiosu din statie de autobus .ce-ai scris tu aici nu prea are nici o legatura cu topicu meu.nu tin sa te jignesc, dar rar ''[...] prostia nebunului se cunoaste din multimea cuvintelor " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 @steve morse, pe linux poti folosi pidgin (sau cum se numea inainte - gimp) sau kopete, pentru yahoo messenger, exista si versiune yahoo messenger facuta pentru linux dar e cam nasoala.Pentru filme, mplayer cred ca este cel mai complet. Iti mai pot da un sfat, decat sa-ti bati capul cu linux, incearca sa faci rost de un windows xp cu sp1. Eu il am instalat la munca si merge brici. Sau poti incerca fedora, cu a spus si cosu, fiind destul de "user friendly" am instalat xp cu sp1 si merge bine.imi da eroroare internet explorer cam des..dar mi=am instalat mozile si merge f bine. oare de ce cu sp1 merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 foloseste mai putine resurse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts