Vlad TRUE MIND Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Salutare! Am si eu o intrebare pentru voi! Vreau sa iau un combo Warwick de 250 W. Optiunile la care m-am oprit sunt: Warwick CCL ND 4 si Warwick Sweet 25.1 Care ar fi varianta cea mai buna? Multumesc anticipat pentru opinii! Numai bine!
nicusbps Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 de la warwick iti recomand sa te orientezi spre un cabinet....
gogi.rust Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 (edited) de la warwick iti recomand sa te orientezi spre un cabinet.... Subscriu si aprob pozitiv. Mai ales daca e vorba de peste 200 W nu vad de ce sa te mai incurci cu combo. Un head de 300 W + cabinet costa cam 550 euro...adica...tot cam cat un ccl nd4. Numai bine si multa bafta. Edited May 8, 2008 by gogi.rust
gicacontra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 (edited) Salutare! Am si eu o intrebare pentru voi! Vreau sa iau un combo Warwick de 250 W. Optiunile la care m-am oprit sunt: Warwick CCL ND 4 si Warwick Sweet 25.1 Care ar fi varianta cea mai buna? Multumesc anticipat pentru opinii! Numai bine! Pretul pare super pt Sweet 25.1 - 411 euro... Si mai are si un dif de 8 in plus CCL ND 4 arata mai bine si e mai usor. Dar e considerabil mai scump Asta e doar o privire din afara, eu as lua Sweet 25.1 Sa ne zici ce iti iei si cum e Edited August 19, 2008 by gicacontra
Recommended Posts