Guest DarkMan2004 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 eu sunt fericitul posesor al unui x-series metal master si sunt multumit de el... nu cred ca nu merge fara baterie...e imposibil...uite-te la poza de mai jos si spune-mi daca ai asa ceva...daca ai atunci ia mufa unui cablu de chitara si impinge chestia aia mult inauntru...si pe partea cealalta ar trebui sa fie la fel...daca da atunci faci la fel cum ai facut si pe partea asta
hihi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 DarkMan, tin sa-ti spun, ca deoarece nu face parte din X Series, nu are baterii. Probabil, ca si din cauza aceea, este o diferenta cam mare de pret (si nu numai). Alimentarea se face doar de pe un adaptor AC/DC de 9V, si cum mi-a fost si mie sugerat, sa nu folosesc decat adaptorul original, cel primit odata cu pedala.
Guest DarkMan2004 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 imposibil frate...nu cred...tre' sa vad ...e anormal...cine a mai vazut o pedala fara alimentare cu baterii...
Guest DarkMan2004 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 pai e prima oara cand aud asa ceva tinand cont si de faptul ca este un single-effect
hihi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 clar dark man. du-te la magazin si intreaba-i pe aia daca are sau nu are baterii, si convinge-te.
Cosu Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 acum ca s-a lamurit ca pedala suporta baterii ai putea sa ii pui o baterie de 9v (dreptunghiulara ~ 3 - 5 lei ) si sa vezi daca mai bazaie
Shadow Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 bah hihi tu ai vazut pedala aia la frate-miu si ai vazut ca foloseste el adaptor, si ai luat-o de buna... adaptoru ala am inteles ca de fapt nici nu ar fi normal sa ti-l dea odata cu ea. pedala are baterie de 9v energizer de la mama ei... ar fi chiar culmea sa iti dea o pedala fara baterie si fara adaptor.. adaptoru l-am primit pt ca sunt aia baietzi de treaba...
Susceptor Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 deci eu am death metal de la digitech (un review in curand) si daca dati jos capacu (pedala de on/off) o sa gasiti locasu pt baterii scrie si in manualu utilizatorului adaptoru la astea distortion trebuie cumparat (pedala vine doar cu baterie) si costa 30 ron
Recommended Posts